Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapa dolje

Mandžukić poslao emotivnu poruku svim herojima na požarištima

Real - Juventus, Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
18.07.2017.
u 22:32

– Kapa dolje vatrogascima i svim dobrim ljudima koji sudjeluju u gašenju požara, u Hrvatskoj, Italiji i diljem Europe, poručuje Mandžo.

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić pridružio se na pripremama svojim suigračima u Juventusu, ali uz obveze u doprvaku Lige prvaka prati i zbivanja vezana uz požare koji haraju Hrvatskom.

– Kapa dolje vatrogascima i svim dobrim ljudima koji sudjeluju u gašenju požara u Hrvatskoj, Italiji i diljem Europe. Hvala vam na nevjerojatnom trudu, uz nadu da ćete do kraja ljeta ipak imati manje posla nego u proteklom periodu – emotivna je poruka koju je Mandžo poslao putem Instagrama.

Mnogi obožavatelji pohvalili su hrvatskog napadača zbog empatije prema unesrećenima te mu poručili da je sjajna osoba.

Komentara 13

ME
medved12
00:51 19.07.2017.

nama ništa ne valja šta god ko uradio takvi smo mi Hrvati nažalost

IL
ilijan
12:23 19.07.2017.

Mandžo imaš novaca više nego država Hrvatska, aj kupi jedan kanader!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:26 21.07.2017.

kak to mislis nasi? Pa ti si srbin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije