Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOS RODNOG KRAJA

Mario Mandžukić i Ivica Olić postaju brendovi Slavonskog Broda

Mural
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
07.01.2016.
u 11:00

'Kroz plasman palete prigodnih suvenira svim turistima koji dođu u naš grad omogućit ćemo da iz njega ponesu uspomenu na Mandžukića i Olića.'

Mario Mandžukić i Ivica Olić sve više postaju slavonskobrodski turistički brendovi. Nakon što im je na zidu stadiona pokraj Save oslikan veliki mural, Grad je pokrenuo novi projekt turističke promidžbe u čijem će središtu biti reprezentativni napadači.

Naime, u tijeku su dogovori da Mandžukiću bude posvećen dio prostora u novom, suvremenom centru za posjetitelje na brodskom Korzu, čije je uređenje gradska uprava kandidirala i prema Ministarstvu turizma. U dogovore će biti uključen i Olić.

– Kroz plasman palete prigodnih suvenira svim turistima koji dođu u naš grad omogućit ćemo da iz njega ponesu uspomenu na Mandžukića i Olića. To će ih ujedno podsjećati i na činjenicu da je njihova karijera počela ovdje – kaže direktorica brodske Turističke zajednice Biljana Lončarić.

Kako doznajemo, turistima će biti ponuđeni dresovi, lopte, slike i drugi rekviziti s Mandžinim i Olinim potpisom, a dio prihoda trebao bi biti iskorišten u dobrotvorne svrhe. Pronađe li se zajednički jezik, projekt će se proširiti i na Ivana Rakitića, koji također potječe iz ovog dijela Slavonije.

>> Mandžukić s grafiterima: Ponosan sam, ovo je trenutak kad sam dao gol Kamerunu

Komentara 5

ST
stormrider
11:33 07.01.2016.

konacno da se netko sjetio dobre ideje! Ja kao Brodjanin podrzavam to u svakom slucaju! Ima tu jos stvari koje bi se mogel uvrstiti kao Brend, ali za pocetak je OK. Bravo Brodjani, pokazite prdonjama da i vi znate!

GA
gafe
15:56 07.01.2016.

Rakitic potjece iz Zepca a Mandzukic iz Pruda kraj Odzaka. Samo da se zna :)

Avatar poglavito
poglavito
11:37 07.01.2016.

Posavske momčine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije