Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Hezonja odlično raspoložen protiv Cavsa, Bogdanović pauzirao

Mario Hezonja
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
07.01.2018.
u 08:42

Bojan Bogdanović je zbog ozljede lijevog gležnja propustio svoju prvu utakmicu ove sezone u dresu Indiana Pacersa

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja odigrao je odličnu utakmicu za Orlando Magic protiv prošlogodišnjih finalista NBA lige Cleveland Cavaliersa, no njegova je momčad ipak izgubila na svom terenu sa 127-131. 

Hezonja je na parketu proveo 38 minuta i za to vrijeme ubacio 16 koševa (šut za dva 5-7, trica 2-7, slobodna bacanja 0-1), sakupio je i 10 skokova te ostvario dvije asistencije.

Mario Hezonja
1/10

Odlične partije u dresu Magica pružili su i Aaron Gordon s 30 te Elfrid Payton s 20 poena, no niti to nije bilo dovoljno za prekid negativnog niza, bio je ovo 13. poraz u posljednjih 14 utakmica. 

Kod Cavsa je briljirao LeBron James s 33 ubačaja, 10 skokova i 9 asistencija, dok je Kevin Love dodao 27 poena.

Orlando je pao na omjer pobjeda i poraza 12-28, dok je Cleveland na 26-13.

Bojan Bogdanović je zbog ozljede lijevog gležnja propustio svoju prvu utakmicu ove sezone u dresu Indiana Pacersa, a njegovi su suigrači i bez njega prekinuli niz od pet uzastopnih poraza uvjerljivom 125-86 domaćom pobjedom protiv Chicago Bullsa. 

Na teren se nakon četiri utakmice izbivanja zbog ozljede koljena vratio Victor Oladipo te je bio prvi strijelac Pacersa s 23 koša uz 9 asistencija, dok je loše Bullse predvodio Bobby Portis s 15 ubačaja.

Indiana je sada na omjeru 20-19, dok je Chicago pao na 14-26.

Prvaci Golden State Warriorsi kao gosti su sa 121-105 nadigrali Los Angeles Clipperse, no konačni rezultat ne odaje pravu sliku utakmice jer su Warriorsi imali i 30 koševa prednosti. Fantastičan je bio Stephen Curry koji je za samo 29 minuta provedenih u igri postigao čak 45 koševa. Kod Clippersa je najbolji bio Lou Williams s 23 poena.

Warriorsi su s 32-8 i dalje vodeća momčad Zapada, ali i čitave lige, dok su Clippersi pali na 17-21.

Zanimljivo je bilo u Brooklynu gdje su Boston Celticsi kao gosti svladali domaće Netse s 87-85. Domaći su u svom posljednjem napadu imali čak četiri pokušaja za izjednačenje i produžetak, ali su Dinwiddie, Harris i dva puta Hollis-Jefferson bili neprecizni.

Boston je sada skočio na omjer 33-10, dok je Brooklyn na 15-24.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije