Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO NA VRHU

Mario Cvitanović: Prvenstvo nije gotovo, još ima puno do kraja

Slaven Belupo - Dinamo
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/8
05.11.2017.
u 22:12

- Ovo je 15. od 36 kola, nismo niti na polovici, ne treba donositi zaključke u ovoj fazi natjecanja. Do zadnjeg kola nećemo razgovarati ni o čemu, samo o sljedećoj utakmici - rekao je Cvitanović.

Dinamo je danas svladao Slaven Belupo (1:0) i tako iskoristio kiseve Rijeke, Hajduka i Osijeka koji su izgubili u ovom kolu. Modri sada imaju 10 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Osijeka, ali trener Mario Cvitanović ne želi ni pomisliti da je prvenstvo gotovo.

- Trebamo ići utakmicu po utakmicu i nastaviti ovako. Ovo je 15. od 36 kola, nismo niti na polovici, ne treba donositi zaključke u ovoj fazi natjecanja. Do zadnjeg kola nećemo razgovarati ni o čemu, samo o sljedećoj utakmici - rekao je Cvitanović.

Slaven Belupo - Dinamo
1/19

Zadovoljan je partijom svojih igrača.

- Moramo biti sretni što smo u 89. minuti ipak dali gol, i to protiv jednog dobrog i organiziranog protivnika. Jako je teško probiti takvu zatvorenu formaciju, ali moramo naučiti rješavati neke stvari pod pritiskom. Posebno kad je teško kroz kombinatoriku doći do gola. Belupo nije ništa stvorio, to je dobra stvar, imali su dvije-tri situacije koje su možda mogle biti opasne, ali sve iz naših netočnih dodavanja. Rrahmani je odigrao, kao svi drugi, solidnu utakmicu, to je bio moj izbor. Ademi je jučer napustio trening suznih očiju. To je dokaz koliko se živi za ovaj klub.

Amir Rrahmani asistirao je Gojaku za gol.

- Uvijek je teško igrati u Koprivnici protiv Slaven Belupa. Igrali su bunker, dobro su se držali dok smo mi tražili svoje šanse. Na kraju je Gojak dao gol, ovo je važna pobjeda za nas. Nisam mislio da ću igrati na poziciji desnog beka, ali dat ću uvijek sve od sebe da sam što bolji. Sretni smo zbog pobjede. Nisu bitni samo derbiji nego baš svaka utakmica - rekao je Rrahmani.

Komentara 8

ED
europski dinamo
23:01 05.11.2017.

I tako nikad lošiji Dinamo ima 10-12 bodova više od odličnog Hajduka,Osijeka i Rijeke u nikad zanimljivijem hnl-u. Mislim da prvenstvo nije regularno jer Dinamo svaku utakmicu sa 5-6 igrača ispod 20 godina. Ako se igra seniorsko prvenstvo Hrvatske, kakoo onda Dinamo može igrati sa pola sastava ispod 20 godina. Neka igraju U 21.... Kaj vele propozicije?

BI
bimbo10
11:48 06.11.2017.

s obzirom na neiskusni sastav Dinama i po meni lošeg trenera, Dinamo gura vrlo dobro u HNL. U Europi bi to opet bilo katastrofa jer je igra spora i inertna, pogotovo protiv zatvorenijih momčadi. Cvita ima dosra sreće za sad, a i iskoristil je loše Rijeku i Hajduga

CO
cos2312
15:03 06.11.2017.

Vec nekoliko utakmica prvog poluvremena nisu za prvo mjesto i mora se ovo prekinut.Trener daje zadacu a lopta je previse u zadnjoj liniji i kada se prode sredina terena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije