Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europsko prvenstvo u futsalu

Marinović: Rusi su favoriti, ali valjda neće imati jedan od onih dana kad su nepobjedivi

Osijek: Hrvatska futsal reprezentacija protiv Ukrajine za odlazak na EP
Davor Javorovic/PIXSELL
25.01.2022.
u 14:45

Ako naši i izgube od Rusa, do četvrtfinala će moći u posljednjoj utakmici skupine protiv Slovačke

Hrvatsku futsal reprezentaciju danas u 17.30 sati (HTV 2) očekuje utakmica 2. kola Europskog prvenstva. Nakon pobjede protiv Poljske (3:1) pobjedom protiv Rusije praktički bismo osigurali drugi krug.

– Analizirali smo dobre i loše strane u svojoj igri protiv Poljske i generalno smo zadovoljni tom utakmicom. Moglo je možda i bolje, ali uoči utakmice imali smo veliki uteg pobjede. Uspjeli smo pobijediti i sada nas čeka utakmica protiv Rusije, koju dočekujemo bez prevelikog pritiska. Međutim, svjesni smo i da je to utakmica u kojoj možemo puno dobiti, jer bismo u slučaju pobjede osigurali prolaz u sljedeći krug natjecanja. Istodobno, u slučaju eventualnog neuspjeha, s obzirom na to da igramo protiv favorita, imat ćemo priliku četvrtfinale izboriti u posljednjoj utakmici protiv Slovačke. Dobro poznajemo Ruse, igrali smo protiv njih mnogo puta. Istina je da nemamo baš neke bajne rezultate u međusobnim dvobojima, ali, bez obzira na to, vjerujem u svoju momčad i da možemo doći do pobjede – poručio je Dario Marinović, jedan od iskusnijih igrača naše futsal reprezentacije.

Kako se suprotstaviti Rusiji?

– Ne možemo izdvojiti samo jednu stvar, puno naših igrača mora biti na vrhunskoj razini, ali jednako tako moramo djelovati i kao momčad. Uz to, moramo se nadati da Rusi neće imati jedan od onih dana kad su nepobjedivi – zaključio je Marinović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije