Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladost

Marinić Kragić dolazi, Cosmin Radu već došao

Vaterpolo
VL
19.08.2011.
u 08:38

Vaterpolisti Mladosti polako se kompletiraju i počinju pripreme za iduću sezonu

Rumunjski sidraš Cosmin Radu (29) nakon trotjednog odmora gladan je treninga, pa je već jučer trenirao, a u ponedjeljak bi trebao stići i Vanja Udovičić. Dogovoren je i dolazak juniorskog reprezentativca Jerka Marinića Kragića iz Mornara.

Ključne riječi

Komentara 2

JO
jolly
09:38 19.08.2011.

Po jednima Mladost, poslije Juga, ima najbolju omladinsku školu, a s druge strane stalno se dovode igrači sa strane. Hoće li mi to netko objasniti?

DA
Dario--
21:05 19.08.2011.

Jug otkada postoji,u njegovom sastavu je uvijek igralo najmanje 70% igrača iz njegove omladinske škole,i sada u Jugu nedubrovčani su samo Janović,Seaman i Pavlović!Što se tiče Mladost prijašnjih godina,pogotovo za vrijeme Jugoslavije veliki broj zagrepčana je igrao za žapce,a uu zadnjih desetak godina rijetki su ti igrači iz omladinske škole Mladosti i zagrepčani koji igraju za prvi tim ,mislim da je to velika greška Mladosti!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije