Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pannonian Challenge

Marin Ranteš osigurao još bodova za Olimpijske igre u Tokiju

BMX natjecanje u Osijeku
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/7
10.06.2019.
u 08:07

Najbolji hrvatski vozač BMX-a Marin Ranteš osvojio je broncu na Pannonian Challengeu

Najbolje natjecanje ekstremnog sporta u ovom dijelu Europe, osječki 20. Pannonian Challenge okupio je najveću svjetsku elitu ekstremnog sporta, skate, inline i BMX-a.

Najbolji hrvatski vozač BMX-a Marin Ranteš osvojio je broncu na Pannonian Challengeu.

>> Pogledajte galeriju s natjecanja

BMX natjecanje u Osijeku
1/16

Pannonian Challenge titulu najboljeg odnio je Logan Martin dok je Irek Rizaev, prošlogodišnji pobjednik Pannonian Challengea zauzeo drugo mjesto.

Marin je vozio dvije vožnje, a odlična mjesta si je osigurao 360 'triple barspin', 'flip double whip', 720 'whip' i 360 'double barspin to tuck no hander', iznimno zahtjevnim elementima koje je izveo bez pogreške.

Najbolji hrvatski BMX vozač odličnom vožnjom i spektakularnim trikovima osigurao je prve bodove za Olimpijske igre.

- Vožnja pred domaćom publikom mi je uvijek najteža, jer osjećam ogromnu odgovornost zbog svih ljudi koji su nas došli gledati i podržati. Publika je i meni i kolegama bila ogromna podrška i vjetar u leđa, što mi je iznimno drago da pored mene podržavaju i sve moje kolege. Još je puno vožnji ispred mene ove godine, i puno vožnji kvalifikacija za Olimpijske igre. Tu je i X games koje su mi bile ogromna želja za voziti, a ove godine sam dobio pozivnicu i za vožnju u tom elitnom društvu. Pratite me i dalje jer najbolje tek dolazi - rekao je Marin po primitku nagrade.

Marin se nastavlja pripremati za C1 natjecanje u Austriji koje mu prethodi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije