Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAR OPET?

Marin Čilić objavio lošu vijest: Preda mnom je neugodna zadaća...

Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
11.08.2017.
u 15:38

Još se uvijek ne osjećam potpuno spremnim za nastup na najvišoj razini i obranu naslova, poručuju Čilić.

Marin Čilić otkazao je nastup na ATP turniru iz Masters serije 1000 koji se idućeg tjedna igra u Cincinnatiju. Razlog je ozljeda noge.

"Nakon što sam morao odustati od nastupa na turniru iz serije ATP Masters 1000 u Montrealu, preda mnom je još jedna neugodna zadaća, jer trebam objaviti da se moram povući i s turnira u Cincinnatiju. 

Jako sam želio igrati u Cincinnatiju, gdje sam prošle godine osvojio svoj prvi pojedinačni naslov u karijeri na turnirima Masters 1000 i prikazao neke od najboljih igara tijekom karijere, no još se uvijek ne osjećam potpuno spremnim za nastup na najvišoj razini i obranu naslova. 

Počeo sam s pripremama i napredak je vidljiv, no nemam dovoljno vremena da se pripremim za Cincinnati i budem sasvim spreman da ondje igram. 

Međutim, uvjeren sam da ću se vrlo brzo vratiti u akciju i jedva čekam nadolazeći US Open. Još jednom, hvala vam svima na podršci koju sam primio otkako imam problema s ozljedom. Vidimo se uskoro!", poručio je Čilić.

Komentara 17

PI
pinkec
02:28 12.08.2017.

Plačipička _MAX_ se javio?! Izvoli, nešto želiš reči?

IL
ilijan
17:10 11.08.2017.

Ajmo Marine!

DU
Deleted user
16:18 11.08.2017.

Nema veze ak ćeš osvojiti US Open i ovim yugo Herodima antifama zagorčati život do bola. Samo ti nama ozdravi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije