Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆI NA SVIJETU

Marin Čilić poslao upozorenje Federeru i Nadalu

Marin Čilić
Foto: REUTERS/Pixsell
1/6
21.03.2018.
u 16:54

- Još uvijek želim napredovati i biti sve bolji, a to očigledno znači i napredak na ATP ljestvici. Nadam se da ću u ovoj sezoni ostvariti puno sjajnih rezultata i osvojiti još jedan Grand Slam naslov - rekao je Čilić.

Marin Čilić trenutno je treći igrač svijeta, no uvjeren je da može biti još bolji. A to znači napad na prva dva tenisača svijeta - vodećeg Rogera Federera i Rafaela Nadala.

- Nikad bolje nisam otvorio sezonu, igrao sam u finalu Australian Opena. To mi daje mogućnost da u 2018. napravim još jedan iskorak - rekao je Čilić i dodao:

- Još uvijek želim napredovati i biti sve bolji, a to očigledno znači i napredak na ATP ljestvici. Nadam se da ću u ovoj sezoni ostvariti puno sjajnih rezultata i osvojiti još jedan Grand Slam naslov.

Marin je do sada od Grand Slamova osvojio US Open, a igrao je finala u Wimbledonu i Australian Openu.

- Ne stvaram si pritisak, stvari se moraju posložiti da se osvoji Grand Slam. Ali, ništa nije hitno. Uživam u ovome što sam postigao i nadam se napretku i dobrim rezultatima - rekao je Čilić koji je trenutno u Miamiju.

Komentara 6

Avatar toxic alien
toxic alien
18:00 21.03.2018.

"Nikad bolje nisam otvorio sezonu...! Stvari se moraju posložiti da se osvoji Grand Slam" Moj Marine! U Rio de Janeiru si izgubio vec u svom drugom mecu od Monfilsa glatko sa 2:0. U Indian Wellsu isto tako, u drugom mecu od Kohlschreibera glatko sa 2:0! I ti to nazivas uspjesnim otvaranjem sezone! A sto bi se tebi moralo posloziti da osvojis jos jedan od Grand Slam turnira? Da se prvih 20 rangiranih igraca svi povrijede, osim tebe naravno!? I ni to ti ne bi bila nikakva garancija jer ti glatko gubis i od mnogo nize rangiranih igraca. Svi najbolji svjetski igraci ne igraju zbog povreda vec godinu dana, svi osim dedice Federera koji je jos uvijek prejak za tebe. Sta ti se jos mora posloziti covjece?! Moras ti posloziti stvari u svojoj glavi jer si vjerojatno Top 10 igrac sa najgorim omjerom pobjede/porazi u mecevima sa ostalim igracima iz Top 10. Svojom pricom nikog neces uplasiti, vrijeme ti je da pocnes igrati, 30 ti je na ledjima...

VE
vedran69
17:19 21.03.2018.

Naš je i drago mi je da je tako visoko, ali kvaliteta tenisa je dosta pala i to je jedan od razloga što je tu gdje je. Ne umanjujem rezultate koje je postigao jer nema niti jedne osobe od nas ovdje koja se ne bi s njime mijenjala, ali kada gledam top 10 danas vidim da je kvaliteta tenisa jako pala i čudna imena su tu, ali i ozlijede su dosta utjecale na to ( Nole, Murray, Nishikori, Stan... ).

Avatar SDP_HDZ_HNS_4_SOROS
SDP_HDZ_HNS_4_SOROS
17:43 21.03.2018.

Poslao im je upozorenje: Ako se razbolite, ja pobjedjujem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije