Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Rotterdam

Marin Čilić pobijedio Benoita Pairea i plasirao se u drugo kolo

Marin Čilić
Igor Kralj/PIXSELL
15.02.2017.
u 00:10

U 2. kolu Čilić ide na boljega iz dvoboja Borne Ćorića i Rusa Karena Hačanova koji se igra kasnije večeras.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić pobjedom je započeo nastup na ATP turniru u Rotterdamu svladavši Francuza Benoita Pairea s 5-7, 6-3, 6-2. 

Marin je u Rotterdamu kao sedmi igrač svijeta postavljen za prvog nositelja turnira, ali se u prvom kolu jako namučio s Paireom, koji je 42. na ATP ljestvici. 

Čilić je izgubio prvi set gubitkom svog servisa u 11. igri, ali je potom u drugom iskoristio jedine "break-lopte" u tom setu kod 4-3 i izjednačio. Marin je u trećem setu zaigrao puno bolje, oduzeo je Paireov servis za vodstvo od 3-2 i 5-2 i nakon dva sata igre došao do pobjede.  Bio je ovo njihov četvrti međusobni meč i treća pobjeda Čilića. 

U 2. kolu Čilić ide na boljega iz dvoboja Borne Ćorića i Rusa Karena Hačanova koji se igra kasnije večeras. 

>>Ana Konjuh: Nadam se da će ovoga puta uspjeti s Krajanom

Komentara 1

BR
brunozg1
07:54 15.02.2017.

Zasto stavljate njegovu sliku u dresu reprezentacije kada trenutno nije njen clan i odbio je biti????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije