Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI HRVATSKI REKET

Marin Čilić otkrio zašto se rastao s Ivaniševićem i uzeo Bjorkmana za trenera

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
02.09.2016.
u 20:17

– Prekid suradnje s Goranom nije bio očekivan. Igrao sam dobro u periodu prije toga, ali želio sam Jonasa kako bih poboljšao igru na mreži. S Goranom sam mnogo popravio servis. Moja je odluka bila da raskinemo, ali je dalje, naravno, sve u redu između nas – rekao je Čilić

Marin Čilić nedavno je prekinuo suradnju s Goranom Ivaniševićem i za trenera uzeo bivšeg švedskog tenisača Jonasa Bjorkmana. Prvi hrvatski reket u razgovoru za B92 je objasnio zašto je došlo do razlaza.

– Prekid suradnje s Goranom nije bio očekivan. Igrao sam dobro u periodu prije toga, ali želio sam Jonasa kako bih poboljšao igru na mreži. S Goranom sam mnogo popravio servis. Moja je odluka bila da raskinemo, ali je i dalje, naravno, sve u redu između nas – rekao je Čilić i dodao:

Bjorkman je jedan od najboljih momaka na ATP Touru. Bio je svestran igrač, odličan u singlu i parovima. Zna kako funkcionira tenis, a sviđa mi se i kao osoba - vrijedan je radnik, fin čovjek i to mi odgovara.

Čilić se osvrnuo i na poraz na Wimbledonu od Rogera Federera iako je naš tenisač vodio 2:0 u setovima.

Šokirao me taj meč, možda najviše u posljednje dvije godine. Bilo mi je izuzetno teško, tjedan dana poslije igrao sam u Davis kupu i bio sam potpuno prazan. Uopće nisam bio motiviran, nisam osjećao žar da se maksimalno angažiram. Definitivno je taj poraz ostavio traga.

Na US Openu mogao bi se sastati s Novakom Đokovićem u četvrtfinalu.

– Bilo bi sjajno da se ponovno sastanem s Đokovićem na Grand Slamu. Na Wimbledonu smo igrali dva puta četvrtfinale, ovdje prošle godine polufinale i bilo bi fenomenalno da ponovo odmjerimo snage – rekao je Čilić.

Komentara 6

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
20:35 02.09.2016.

Čiliću šuti i igraj i tako ćeš najviše postiću.

TO
tonimohave
21:17 02.09.2016.

Ispade Cilan

TH
than
20:38 02.09.2016.

Kako si danas krenuo, kakav Djokovic na US Openu. Blize je pakiranje kofera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije