Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petra Martić ispala

Marin Čilić izborio drugo kolo turnira u Tokiju

Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
30.09.2019.
u 10:17

Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić zaustavljena je u prvom kolu teniskog WTA turnira u Pekingu, bolja je od nje sa 6-2, 6-3 bila Belgijanka Elise Mertens nakon sat vremena i 13 minuta igre

Hrvatski tenisač Marin Čilić izborio je u drugo kolo teniskog ATP turnira u Tokiju nakon što je u prvom kolu sa 6-4, 6-4 svladao domaćeg tenisača Japanca Yuichija Sugitu sa 6-4, 6-4 poslije sat i 15 minuta igre. 

Čiliću je bio dovoljan po jedan break u svakom setu za pobjedu nad 126. tenisačem svijeta. Hrvatski je tenisač servirao pet aseva, a suparnik ni jedan. Također Čilić nije ni jednom izgubio svoj servis, a nije ga ugrozilo ni to što je napravio 23 neprisiljene pogreške.

Marin Čilić
1/3

Ovo je bio njihov prvi međusobni ogled i prva pobjeda Čilića kojeg u drugom kolu očekuje bolji iz ogleda između Talijana Lorenza Sonega i Hyeona Chunga. S Talijanom, 54. na ATP ljestvici, Čilić do sada nije igrao ni jednom, a protiv Chunga, 143. tenisač svijeta, hrvatski je tenisač u tri dosadašnja međusobna susreta upisao tri pobjede.

Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić zaustavljena je u prvom kolu teniskog WTA turnira u Pekingu, bolja je od nje sa 6-2, 6-3 bila Belgijanka Elise Mertens nakon sat vremena i 13 minuta igre.

Petra Martić je u meču servirala četiri asa, a Belgijanka pet, no hrvatska je tenisačica napravila čak pet dvostrukih grešaka. Martić suparnici nije ni jednom uzela servis, a svoj je gubila četiri puta, po dva puta u svakom setu.

Ovo je bio njihov drugi međusobni ogled i druga pobjeda 23. tenisačice svijeta.

>>> Pogledajte veliko finale turnira 'Gem Set Hrvatska' na Šalati 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije