Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SVAKA ČAST NAVIJAČIMA'
Povratak na članak

Marin Čilić: Čudesno, ovo je najbolja atmosfera koju sam doživio

Komentari 5

Avatar Cinco
Cinco
18:35 18.09.2016.

Svaka Tebi čast Marine!

VL
DU
Deleted user
22:13 18.09.2016.

Svaka čast tebi Marine, bez tebe bi bilo nemoguce ovog vikenda uci u finale!

VL
KE
kentie
10:08 19.09.2016.

Kad je Marin donio "senzacionalnu" odluku da raskida suradnju sa Goranom, svi smo u glas mrmorili, žuborili i negodovali zakaj je to napravil, jer ak bumo praf za praf, domaće je domaće. Medo toa, ak želiš pravit rezultat, ak želiš napredovati iz turnira u turnir, onda kao aktivan i ambiciozan profi igrač tenisa, moraš i napravit ponekad i takve "nepopularne" poteze. Uostalom to je isto napravio Borna u ovoj sezoni, bez puno emocija i uz puno ratija. Jednostavno, dečki žele napredovati i pobjeđivati ama baš svakoga pa zvao se taj glavom i bradom Novak Đoković, i to je to. Evo, kod Marina se već sad vide pomaci u igri, puno češće izlazi na mrežu i poentira, udarci su mu puno precizniji i ubojitiji, nešto manje "trpi" servis (nema toliko asova kao prije"), ali igra je općenito puno bolja i na većoj razini. Dakle, kod Marina promjena trenera je došla u pravi čas, vjerujemo da je isti slučaj i kod Borne. Daj bože da do finala Davis kupa ne bude ozljeda, nek momci malo "prorijede" trunire, nek imaju više vremena za rekuperaciju i sto posto sam siguran da pobjeda u finalu neće doć u pitanje, pa makar ona ljudeskara i drvosječa od Del Potra igrao ko troglavi zmaj.

VL
SL
stipe.lasic
19:36 18.09.2016.

Bravo super mislio sam da ce biti punu neizvjesnije cestitke svim igracima marinu posebno uzeo je najveci teret svaka cast

VL
DA
damirtankovic
19:54 18.09.2016.

Igramo s Argentinom, imamo šanse!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.