Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na Marića

Marin Brbić: Ozbiljno ću razmisliti o tužbi protiv Gredelja

Pavasović
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
12.10.2016.
u 09:29

- Svakako treba osuditi bilo kakav fizički napad i nasilje, pa i na Bruna Marića, međutim na ovaj način javno istupati kako je to uradio Vladimir Gredelj ispod je bilo kakve razine

Netom nakon optužbi odvjetnika Gredelja na račun bivše uprave Hajduka javio se Marin Brbić.

- Pa ne znam što se dogodilo gospodinu Gredelju. Doduše, nisam čuo tu izjavu. Ozbiljno ću razmisliti o tužbi protiv gospodina Gredelja - rekao je Brbić za Slobodnu Dalmaciju pa nastavio: 
- Najoštrije osuđujem napad na Bruna Marića. To je suludo. Šokiran sam tim napadom i smatram da to nitko ne zaslužuje.

Prozvani Ljubo Pavasović Visković kazao je:

- Svakako treba osuditi bilo kakav fizički napad i nasilje, pa i na Bruna Marića, međutim na ovaj način javno istupati kako je to uradio Vladimir Gredelj ispod je bilo kakve razine koja bi bila primjerena nekome tko je još uvijek član Hrvatske odvjetničke komore. Jedino što imam s tom dvojicom jest da vode otprilike sedam raznoraznih postupaka protiv mene.

Komentara 15

PR
PraviPlavi
09:54 12.10.2016.

ako je itko poticao mrznju izmedu zg i splita onda je to bio brbic. svi smo odahnuli kad je dobio cipelu. gredelj ga je ispravno optuzio. ne branim marica ali nasilje nije rijesenje.

VP
VOX POPULI
10:14 12.10.2016.

upravo brbić i slobodna dalmacija prednjačili su godinama u raspirivanju mržnje dalmacije rpema HNS-u i dinamu, a sve kako b opravdali bijedne rezultate hajduka zadnjih 10 godina!!!

HR
Hrabraja
10:54 12.10.2016.

Najvise je Brbic dizao atmosferu linca da sakrije slabe rezultate. A kad su suci sudili u njegovu korist, nikome nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije