Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb odbio Splićane

Brbić: Mamiću je neugodno priznati da se Dinamo plaši Hajduka

Marin Brbić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
01.12.2015.
u 09:10

Zbog odgode plavima Kup će biti neregularan. Moguće je da na proljeće Nestorovski bude u Dinamu i zabije Interu, umjesto obrnuto.

U predigri velikog derbija s Dinamom u Maksimiru, bijeli su htjeli odgoditi kup-utakmicu sa Zagrebom. To se i naslućivalo još od trenutka kada je u javnost puštena informacija da će Dinamo i Inter svoj kup-dvoboj igrati na proljeće umjesto u srijedu. No, morao se s time složiti i Zagreb, ali u Kranjčevićevoj, za razliku od Intera, nisu na to pristali, pa će se igrati u srijedu.

– Zatražili smo odgodu. Svi bi klubovi trebali biti jednaki. Ako je dopušteno Dinamu da ne igra sada kup-susret s Interom kako bi bio spreman za Hajduk, onda bi i Hajduku trebalo dopustiti da se pripremi za Dinamo – kazao je Hajdukov predsjednik Marin Brbić.

Apsurdne odluke

Zahtjev je poslan kako bi se dokazala sva apsurdnost HNS-ovih pravila i odluka. Nevjerojatno je da se Dinamo odgodom kup-susreta odmara za utakmicu s Bayernom, a par dana prije utakmice s Nijemcima treba igrati s Hajdukom. Logika je davno napustila HNS tako da nikoga ne čude takve odluke.

– Još je Orwell kazao da su sve životinje jednake... Šalim se, u razlozima koje smo naveli stoji da želimo sačuvati regularnost Kupa. Prvenstvo je neregularno, to tvrdimo odavno, u njemu igraju dvije momčadi istog kluba, Dinamo i Lokomotiva, a odgoda Kupa je točka na i na tu neregularnost. Nije isto igrati sada i na proljeće. Momčadi će biti bitno drukčije, zbog ozljeda, kartona... Teoretski, moguće je da Ilija Nestorovski na proljeće zaigra za Dinamo i zabije dva gola Interu, a sad je mogao zabiti dva gola Dinamu – kazuje Brbić.

Kolićev brzi demanti

Spomenuo je i Zorana Mamića, koji je kazao da je Inter zatražio odgodu, ali ga je povjerenik Neven Kolić demantirao.

– Mamiću je neugodno priznati da se Dinamo plaši Hajduka pa je lopticu pokušao prebaciti na Inter – zaključio je Brbić.

>>Hajduk tražio odgodu Kupa, ali je dobio odbijenicu!

Komentara 53

PO
PowerPoint
09:37 01.12.2015.

Tovari na čelu s Brbićem, stvarno bi trebali dobro pročitati u riječniku što znači izraz "neregularno".

D2
Dubravko_23
09:26 01.12.2015.

Baš, tresu mu se gaće od Maglice i ekipe...

ZO
zoom
09:38 01.12.2015.

pa ovo je dno dna...kmečanje se nastavlja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije