Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb nije pristao

Hajduk tražio odgodu Kupa, ali je dobio odbijenicu!

Marin Brbić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
30.11.2015.
u 14:24

– Ako je Dinamo odgodio svoj susret s Interom kako bi se odmarao zbog utakmice s nama, onda je normalno da se odgodi i naša utakmica – najavio je jutros Marin Brbić

Nakon što  su Inter i Dinamo odgodili utakmicu Kupa koja se trebala igrati u srijedu, a igrat će u veljači, iz splitskog Hajduka digli su buku jer smatraju da nije pošteno da oni igraju protiv Zagreba, a da se modri odmaraju prije derbija.

– Zatražili smo odgodu, čekamo što će odlučiti nadležni. Ako je Dinamo odgodio svoj susret s Interom kako bi se odmarao za utakmicu s nama, onda je normalno da se odgodi i naša utakmica, najavio je jutros Marin Brbić, ali njihova molba nije naišla na plodno tlo.

Naime, Zagreb je odbio odgoditi utakmicu.

– Čim smo zaprimili dopis Hajduka, kontaktirali smo sa Zagrebom da vidimo slažu li se oni s odgodom, no kako je njihov odgovor bio negativan, nije bilo moguće susret odgoditi – kazao je jedan od članova Povjerenstva za odigravanje Kupa Neven Kolić za 24 sata.

>>Dinamo je zbog Bayerna trebao odgoditi dvoboj s Hajdukom, a ne Interom

Ključne riječi

Komentara 31

MK
mksdk
14:37 30.11.2015.

Brbić, po običaju, manipulira s javnošću. Vrlo dobro zna da je za odgodu potrebna suglasnost oba kluba i da bez te suglasnosti nema osnove na kojoj bi se utakmica odgodila, a ipak se pravi mutav i odgovornost prebacije na HNS. Nisko i ljigavo.

DI
dinol
14:43 30.11.2015.

Ovaj Brbljic toliko jadan i neiteligentan i nije dostojan voditi jedan treceligaski klub a kamoli Hjaduk. "Ako je Dinamo odgodio utamicu, zelimo i mi " hahahaha. Mogao se probuditi malo ranije a ne 2 dana prije pocetka utakmice. Mogao jee jos nadodati "Dinamo igra ligu prvaka, hocemo i mi.." ;-)

DO
dodotatino
14:36 30.11.2015.

a i tako će izgubiti, onda bolje da niti ne putuju nego da odmore do subote. kme kme kme. A pitanje da li će i u subotu igrati jer im možda vlasnik kluba i poslodavac neće dozvoliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije