Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUCI ZA POSLJEDNJE KOLO

Marić sudi Osijek - H. dragovoljac, a Bebek veliki derbi

Bruno Marić
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
13.05.2014.
u 20:00

U Osijeku će suditi Bruno Marić (Daruvar). Susret Split – Lokomotiva vodit će Osječanin Domagoj Ljubičić, Rijeka – Slaven Belupo Zagrepčanin Igor Pristovnik, a Zadar – Istra 1961 Zagrepčanin Fran Jović.

Određeni su suci za posljednje kolo hrvatskoga nogometnog prvenstva. Riječanin Ivan Bebek sudit će u derbiju Dinama i Hajduka, iako su neki očekivali (i priželjkivali) da će on suditi mnogo značajniju utakmicu: onu između Osijeka i Hrvatskog dragovoljca koja odlučuje o ostanku u ligi.

No, u Osijeku će suditi Bruno Marić (Daruvar). Susret Split – Lokomotiva vodit će Osječanin Domagoj Ljubičić, Rijeka – Slaven Belupo Zagrepčanin Igor Pristovnik, a Zadar – Istra 1961 Zagrepčanin Fran Jović.

Foto: NordPhoto/PIXSELL

>> Osijek je već 34 godine u eliti, Zadar nikad ranije nije slavio spas pa potonuo

Ključne riječi

Komentara 2

LE
LeonardS
21:08 13.05.2014.

Nadamo se poštenom suđenju

Avatar mlijeko
mlijeko
22:37 13.05.2014.

Najlošiji dio ove naše lige su sudci. Ovaj Ljubičić nema pojma o suđenju a stalno mu se daju bitne utakmice. Ako nije bio u stanju kvalitetno odsuditi utakmicu Rijek-Diamo kako će onda odsuditi Split-Lokomotiva koja će biti 10 puta grublja od ove večerašnje, a on ju je isjeckao do besvjesti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije