Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prenosimo pismo
Povratak na članak

Marić odgovorio Batiniću: Korištenje prezimena Mamić smatram jadnim PR trikom

- Kao čovjek mogu razumjeti njegovu razočaranost što nije uspio u naumu da postane Predsjednik sudačke organizacije, ali ne mogu razumjeti i prihvatiti način na koji iskazuje svoje nezadovoljstvo - istaknuo je Marić

Komentari 5

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
18:47 18.03.2021.

eto sada je mamic preuzeo i var preko ovog pijuna. sto kazu siric, zebec i ostali na uspjeh gospodina marica? dobro da gnk dinamo podupire postenjake koji su neduzni ali ipak ne smiju uci u slobodnu hrvatsku. gdje vam je cast? u novcaniku.

VL
DM
drazen.muhvic
07:14 18.03.2021.

Nogometni sudac treba biti gospodin i držati i do svog osobnog, ali i do dostojanstva organizacije kojoj pripada??? I onda se na privatnom druženju zagrliti sa igračima našeg "najkatoličkijeg kluba" i pjevati pjesmu Pipsa. Toliko o dostojanstvu...

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
12:05 18.03.2021.

To je sve Batinić mogao reći na sastanku sudačke organizacije. "Naknadna pamet" dolazi kako bi pokušao rehabilitirati svoje "pajdaše suce "iz ŽSOsijek koji su eto pili i bančili sa tim istim Mamićem.

VL
Avatar Golum
Golum
20:20 17.03.2021.

Ne diraj mu Mamica ni za zivu glavu...to mu je sponzor!

VL
Avatar Zdravko Robija
Zdravko Robija
19:40 17.03.2021.

Marić i Širić su ponos Hrvatske, isto kao Mamić i Bandić

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.