Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILIĆ REMIZIRAO

Pogledajte gol Brozovića njemačkom trećeligašu, igrao i Kovačić

Marcelo Brozović
Foto: inter.it
11.07.2015.
u 19:16

Brozović se u strijelce upisao u 23. minuti nakon preciznog udarca s 10-ak metara.

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović zabio je gol za Inter u pripremnoj utakmici protiv njemačkog trećeligaša Stuttgarter Kickersa. Susret se igrao u talijanskom mjestu Riscone di Brunico, a Inter je na kraju slavio 4:3 iako je na poluvremenu vodio 4:0.

Brozović se u strijelce upisao u 23. minuti nakon preciznog udarca s 10-ak metara. Dva gola za Inter zabio je Palacio, a jedan je dodao i Icardi.

U prvom sastavu talijanske momčadi uz Brozovića je bio i Mateo Kovačić. Inter je, kao što to obično biva u ovakvim utakmicama, na poluvremenu zamijenio čitavu momčad.

Bilić remizirao

A West Ham Slavena Bilića je u pripremnoj utakmici odigrao 3:3 protiv trećeligaša Peterborougha. Hrvatskom treneru to je bila prva utakmica na klupi novog kluba budući da je West Ham u Europskoj ligi vodio šef omladinskog pogona Terry Westley.

Pogotke za čekićare postigli su Noble, Sakho i Samuelsen.

- Uvijek je lijepo vidjeti da napadači zabijaju jer im to daje samopouzdanje. No, i veznjaci će morati zabijati pogotke - komentirao je Bilić.

>> Otkriveno zašto se Modrić nije pojavio na pripremama Real Madrida

Komentara 1

DU
Deleted user
21:24 11.07.2015.

Bravo Broz majstore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije