Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WENGER 'ZAGRIZAO'

Arsenal u siječnju dovodi dva hrvatska reprezentativca?!

'Arsenal\'s manager Arsene Wenger (R) talks with coaches during a training session ahead of a soccer friendly match against Urawa Reds in Saitama, north of Tokyo July 25, 2013. Arsenal is on a pre-sea
Foto: 'YUYA SHINO'
16.12.2015.
u 09:18

Kod Brozovića je priča takva da bi Inter u potpunosti otkupio od Dinama za 11 milijuna eura, ali i odmah prodao za 16,5 milijuna eura u Arsenal

Arsenal bi se u siječnju mogao pojačati s čak dva hrvatska reprezentativca, pišu Rusi i Talijani. Riječ je o kapetanu kockastih Dariju Srni te veznjaku Marcelu Brozoviću.

Srni na ljeto istječe ugovor sa Šahtarom, pa bi ga topnici dobili prilično jeftino, a i čini im se kao adekvatna zamjena za Mathieua Debuchyja koji je na izlaznim vratima Emiratesa.

Kod Brozovića je priča sljedeća: Inter bi ga u potpunosti otkupio od Dinama za 11 milijuna eura, ali i odmah prodao za 16,5 milijuna eura londonskoj momčadi.

Iako je teško povjerovati da će obojica završiti na Emiratesu, posebno jer talijanski klub sigurno nakon Europskog prvenstva za Broza može izvući mnogo više od 16,5 milijuna eura.

>> Nadamo se da će Brozović nastaviti, navikao nas je na ovakve golove

Komentara 8

VK
vječni krojf
09:43 16.12.2015.

Nikada se nije nijeda nas igrac naigrao kod Wengera a nece se ni Brozovic,a jos manje Srna.Bolje je za obojicu da ostanu tamo gdje jesu.Brozovicu ide u Italiji,a Srna je na zalazu karijere,predugo je trulio u toj Ukraini i sada mora ici do kraja.Sto se njega tice mislim da je to novinarska patka.

Avatar nula
nula
10:36 16.12.2015.

Poslije onoga sto je Broz pokazao sinoc u Cupu , Talijani pisu o " il fenomeno Brozovic" , ludi su za njim i pisu da ga je sad nemoguce prodati jer nitko nema toliko love da ga plati. Na Twitteruu je totalno ludilo. A ti "muh" , pati , u autobusu .

Avatar petrolio
petrolio
10:32 16.12.2015.

ma kakav srna, on je za penziju a ne za arsenal...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije