Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jonathan Biabiany:

Nadamo se da će Brozović nastaviti, navikao nas je na ovakve golove

Marcelo Brozović
Foto: FC Inter
1/2
16.12.2015.
u 08:11

'Bilo je važno pobijediti, ali i sačuvati mrežu. Želimo biti dobri u svim natjecanjima i pokazati da svim zaslužujemo igrati.'

Inter je nastavio s dobrim igrama ove sezone. Posljednju pobjedu u nizu ostvarili su protiv Cagliarija 3:0 i izborili četvrtfinale Talijanskog kupa.

- Bilo je važno pobijediti, ali i sačuvati mrežu. Želimo biti dobri u svim natjecanjima i pokazati da svim zaslužujemo igrati - rekao je Jonathan Biabiany pa pohvalio Marcela Brozovića koji je zabio prekrasan gol za 2:0:

- Nadam se da će Brozović nastaviti ovako, navikli smo na ovakve golove od njega. Dok god pobjeđujemo, on može zabijati. Sada je 'Epic Brozo' postao naš simbol slavlja, pokazatelj da smo ujedinjeni i da imamo iste ciljeve.

>> Brozović digao publiku na noge, ovako zabijaju samo majstori!

Komentara 1

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:55 16.12.2015.

Nešto krenulo po zlu zadnje vrijeme.. sve bolji dinamovi " panjevi ".... sve mačak do mačka u vreći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije