Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZUBČIĆ 24.
Povratak na članak

Dominacija: Hirscher peti put zaredom osvojio veliki globus

Hrvatski reprezentativac Filip Zubčić imao je 23. vrijeme prve vožnje, a svoj je konačni plasman pokvario za još jedno mjesto s obzirom na to da je u drugoj vožnji imao 26. rezultat.

Komentari 2

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
19:26 05.03.2016.

Dragi sosedi iz Hrvaške najte se plašitit ak večeras budemo malo slavili i pustili vatromet u Deželi jer naš Janez Fak osvojio je u Oslu u Biatlonu za nas Slovence odlično 40. mjesto a ako dodamo tome i 16. mjesto Janeza Kranjeca u veleslalomu onda je naša sreća razumljiva!

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
17:18 05.03.2016.

Marcel Hirscher je sjajan skijaš u svjetskoj konkurenciji ispod 2000 bodova po sezoni. Ako če nastaviti dobro trenirati možda se jednom u budučnosti priključi čudo na skijama Tini Maze u premiershipu svjetskog skijanja iznad 2000.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.