Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Marca: Mandžukić je najbolji igrač prošloga tjedna u Europi!

'mandzukic_nnn_spo_170511'
''
17.05.2011.
u 19:13

Ugledna španjolska Marca proglasila je hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića najboljim igračem tjedna u svim europskim ligama

"Hrvat je spasitelj Wolfsburga, s dva gola Hoffenheimu u posljednjem kolu osigurao je svom klubu ostanak u ligi", piše španjolski sportski dnevnik.

Marca piše da je Mandžukić odlično nadomjestio Džeku koji je otišao u City te da će se iduće sezone Mandži u napadu priključiti drugi Hrvat - Srđan Lakić.

Ključne riječi

Komentara 3

HR
hrvatin
21:04 17.05.2011.

Mario cestitam i zelim ti jos puno uspjeha

VI
virkom
09:42 18.05.2011.

Nisam vjerovao fda ce do ovoga doci. Stvarno sam sumnjao u njegovu kvalitetu, pogotovo sto je kod McClarena igrao uzasno, iako sam znao da je McClaren trenerska nula (sjecamo se njegovog vodjenja Engleske u kvalif. grupi sa Hrvatskom). Ali kodd Magatha je Mandzo procvjetao. Pratim zbivanja u Bundesligi i stvarno igra iz utakmice u utakmicu sve bolje. SUPER!!!

DO
donyvegy
10:26 18.05.2011.

Sada je jedan od \"najvećih promašaja\" Bundeslige postao spasitelj. Malo ponosa za zemljake! Tipični slavonski đilkoš - rekao bi Ćiro...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije