Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČ TRENERA

Ancelotti: Želim reći jednu stvar o Modriću i Kroosu. Oni nisu u prvom sastavu zbog velikih karijera

FIFA Club World Cup - Final - Real Madrid v Al Hilal
Andrew Boyers/REUTERS
16.03.2023.
u 08:24

Talijanski trener bio je prezadovoljan poslije prolaska u četvrtfinale Lige prvaka

Nogometaši Real Madrida izborili su plasman u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su na Santiago Bernabeu pred 63.000 gledatelja pobijedili Liverpool sa 1-0 potvrdivši uvjerljivih 5-2 s Anfielda. U susretu s mnogo prilika na obje strane pogodak odluke zabio je Karim Benzema u 78. minuti na asistenciju Viniciusa Juniora.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić pružio je još jednu dojmljivu partiju, a u 82. minuti je zamijenjen uz ovacije Bernabeua. Upravo je trener kraljevskog kluba Carlo Ancelotti govorio na press konferenciji o Modriću i Kroosu, za koje se često piše da igraju zbog svog renomea. 

- Camavinga obožava igrati s Lukom Modrićem i Kroosom. Osjeća se sigurno i ugodno. Dopustite mi da kažem jednu stvar. Modrić i Kroos ne igraju u prvom sastavu zbog svojih velikih karijera. Igraju jer to zaslužuju. To je to. Pohvalio bih još i Nacha, bio je jako dobar'', rekao je Talijan, a onda pohvalio brazilskog napadača...

- Vinicius je u ovom trenutku najbolji igrač na svijetu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije