Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠU ŠPANJOLCI

Marca: Gotovo je s najboljim veznim redom Reala u povijesti, raspada se dvojac Modrić - Kroos?

LaLiga - Real Madrid v Girona
Isabel Infantes/REUTERS
24.12.2022.
u 18:07

Toni Kroos i naš Luka Modrić su bili dugi niz godina suigrači u kraljevskom klubu, no putevim bi im se mogli razići

Španjolski i europski prvak Real iz Madrida mogao bi u kratkom roku ostati bez većine članova iz legendarnog veznog reda koji je donio mnoge uspjehe i trofeje. Brazilac Casemiro je prošlog ljeta napustio kraljevski klub i potpisao za engleskog velikana Manchester United, dok bi Toni Kroos također mogao otići s Bernabeua, piše španjolski dnevnik Marca. 

Kroos je s 31 godinom odlučio reći 'zbogom' njemačkoj reprezentaciji kako bi se više posvetio obiteljskom životu i obavezama u Realu, ali sada je vrlo upitno hoće li ostati u španjolskoj prijestolnici. Jedno vrijeme se spekuliralo kako bi poznati Nijemac mogao završiti karijeru, ali to nije službeno potvrđeno. 

 

 

Trener Carlo Ancelotti uvjeren je u Kroosov ostanak koji kao i Modrić ima ugovor do kraja ove sezone, no svi se nadaju kako će legendarni dvojac i dalje nositi bijeli dres. Luka bi trebao dobiti novi jednogodišnji ugovor, tako da će odluka ipak ostati na njemačkom veznjaku. 

Komentara 8

PR
prajdali100
19:09 24.12.2022.

Dok bude Svijeta i Vijeka spominjaće se trio Casemiro- Modrić- Kroos ! Valjda nema potrebe ništa pojašnjavati.

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
18:08 25.12.2022.

Vezni dvojac se raspada? Nikakva novost. Kroos se već dugo vremena raspada od ozljeda, Modrić se sad počeo raspadati od starosti…

DU
Deleted user
23:06 24.12.2022.

To pišete ima deset godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije