Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRITKI MALI ZELENI

Maradona poručio Messiju: Ne vraćaj se više u reprezentaciju!

Diego Maradona
Igor Kralj/Pixsell
01.10.2018.
u 13:36

Posebno oštar bio je prema novom izborniku.

Diego Maradona i dalje je apsolutno razočaran neuspjehom argentinske reprezentacije na posljednjem Svjetskom prvenstvu. U svom intervjuu za argentinski list komentirao je novog izbornika Lionela Scalonija i Lionela Messija kojem je poručio da se nema razloga vraćati u reprezentaciju, prenose 24sata.

– Messi nas je sve trebao poslati kvragu. On nije kriv što nije svjetski prvak. Mi smo sve nade polagali u njega, ali kad odeš na trkalište, nadaš se da će tvoj konj pobijediti, a on bude osmi. U Formuli 1 Vettel ima odličnu mašinu i pobijedio je Hamiltona. Danas me nacionalni tim više uopće ne oduševljava. Jednako kao što ne može probuditi navijače. Izgubili smo strast. Ne možeš igrati s Nikaragvom. Ne možeš igrati s Maltom. Ne, brate, sav prestiž koji smo imali bacamo u WC – rekao je razočarani Maradona.

Istaknuo je kako bi zato volio da se Messi i ne vrati u reprezentaciju. Jer, kako je rekao, njega krive i kad izgubi U15 reprezentacija. 

– Ma rekao bih mu ''ne idi više''. Pa da vidimo kako će se nositi s tim. Koliko su zapravo hrabri – rekao je Maradona. 

Posebno oštar bio je prema novom izborniku.

– Boljelo me gledati utakmice na Svjetskom prvenstvu, nema tu više poštovanja. A sad stave Scalonija. Dobar je on dečko, ali ne može upravljati ni prometom. Kako njemu damo argentinsku reprezentaciju?! Jesmo li svi ludi?! I on kaže ''spreman sam''. Uz dužno poštovanje, nikad te nisam vidio da zabijaš gol za Argentinu. Kao čovjek, u redu, možemo roštiljati zajedno, ali kao trener nacionalnog tima, ne – zaključila je argentinska legenda. 

Pogledajte video: Ples Diega Maradone na utakmici argentinske nogometne reprezentacije

Ključne riječi

Komentara 1

FI
Fisherman
16:59 01.10.2018.

messi je Bog za maradonu. sportom protiv belog praha!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije