Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIEGO HVALI LIONELA

Maradona: Messi je bolji od mene 1986.

Lionel Messi
Reuters
24.05.2010.
u 08:54

Da će značaj Lionela Messija tijekom ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva biti od većeg značaja za argentinsku nogometnu reprezentaciju od onog koji je sam iskazao 1986. u Meksiku, ustvrdio je Diego Maradona.

Izbornik najboljih argentinskih nogometaša i predvodnik reprezentacije koja se prije 24 godine okitila naslovom najbolje reprezentacije svijeta kaže:

- U odnosu na ono što sam ja bio '86, Messi je bolji. Najbolji je nogometaš svijeta, daleko bolji u odnosu na ostale. U Meksiku sam ja predvodio reprezentaciju. Sazrio sam tada i imao pratnju suigrača. Objasnio sam to Leu i rekao mu neka on isto čini u Južnoafričkoj Republici. Shvatio je ono što od njega tražim - kazao je Maradona.

- Prava je sreća što je on Argentinac i što ga imam prilike trenirati. On shvaća da suigrači od njega očekuju da bude šlag na torti naše reprezentacije, da bude vođa s loptom. To je ono što od njega trebamo, da primjerom predvodi ostale na travnjaku - dodao je argentinski izbornik.

Komentara 3

EU
EUPatriot
11:16 24.05.2010.

Maradona: Messi je bolji od mene 1986. Bilić: Ovi sadašnji kockasti momci malkice su slabiji od onih kockastih iz 1998 i 2002.

DU
Deleted user
12:22 24.05.2010.

Argentina ce biti prvak sveta... samo strahuju da im Hrvatska ne padne u polufinalu.....;)))

DU
Deleted user
09:44 24.05.2010.

Messi je najbolji ali ipak mislim da je Maradona napravio gresku sto nije uzeo Cambiassa i Zanettia. Jer Argentinski napad je stvarno jak. Sto je , medjutim, sa obranom? Mozda grijesim ali mislim da je to ono sto fali Argentinii da bude medju favoritima na SP-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije