Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATAR BAYERNA

Manuel Neuer vratio se treninzima poslije pet mjeseci i teške ozljede na skijanju

Manuel NEUER (goalwart FC Bayern Munich) after SZ interview in the criticism future open! .
Frank Hoermann/SVEN SIMON/DPA
11.05.2023.
u 20:55

Nakon što je odradio rehabilitaciju zbog ozljede koljena, njemački golman počeo je trenirati u kampu bavarskog velikana

Vratar njemačke nogometne reprezentacije i Bayerna Manuel Neuer (37) vratio se treninzima pet mjeseci nakon ozljede, objavio je bavarski nogometni velikan.

Neuer je 9. prosinca prošle godine na skijanju slomio desnu potkoljenicu. Helikopterom je hitno prevezen u bolnicu gdje je drugi dan operiran.

Bayern je u četvrtak objavio kako se Neuer vratio na travnjak te radio po individualnom programu.

"Sretan sam, ne postavljam si nikakav datum povratka. Pokušavam učiniti sve što mogu kako bih izvukao maksimum i kako bi napredovao što je brže moguće," poručio je njemački vratar.

"Svaki dan je korak naprijed," dodao je Neuer koji je za Bayern upisao 489 nastupa, te osvojio 27 trofeja pri čemu dest naslova njemačkog prvaka, te dvije Lige prvaka.

Nakon što se Neuer ozlijedio, Bayern je angažirao švicarskog vratra Yanna Sommera (34) koji je potpisao ugovor do srpnja 2025. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije