Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OTKAZA TAPALOVIĆU
Povratak na članak

Manuel Neuer na udaru žestokih kritika jer je branio Hrvata, neki ga čak tjeraju iz Bayerna

- Razumijem da je odluka utjecala na Neuera, ali očekivao bih drukčije ponašanje od njega, posebno zato što je kapetan. Odluka, koja je i za nas bila teška, nema nikakve veze s Manuelom i to smo mu objasnili - rekao je Salihamidžić

Komentari 3

DU
Deleted user
12:35 05.02.2023.

Ti si Manuele dokazao da voliš Hrvatsku i Hrvate. Odhebi takav Bayern i lijepo dođi na naš Pelješac, Šipan, među naše ljude, pjesmu i ribu s gradela.

VL
VK
vk52
18:55 05.02.2023.

Mi ljudi smo u danasnje vrijem kao poderane gace i onda zavrsavamo u kanti za smece, zalosno ali istinito

VL
DU
Deleted user
12:33 05.02.2023.

Ma da. Kao da ne razumijete da ste svi potrošna roba. Dok si dobar i trebaš sve je u redu. Kada se ukaže prilika za prodaju ili promjenu vrhuška to radi. Jučer trener vratara, sutra glavni trener ako treba da ode ili stručni šef. Nikom mjesto nije u kamen uklesano.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.