Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO NA BODOVE

Pacquiao: Boksao sam s ozlijeđenim ramenom, razmišljao sam i odgodi borbe...

Mayweather vs Pacquaio
Reuters/PIXSEL
03.05.2015.
u 10:25

- Nisam mogao koristiti desno rame, no bila je to dobra borba. Ipak, nisam mogao uraditi sve što smo planirali jer me boljelo.

Manny Pacquiao nakon poraza od Floyda Mayweathera je rekao da je boksao s ozlijeđenim ramenom. Filipinac je u MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu izgubio sudačkom odlukom nakon 12 rundi.

- Tri tjedna prije borbe morao sam na nekoliko dana prekinuti treninge zbog problema s ramenom - rekao je Pacquiao i dodao:

- Nisam mogao koristiti desno rame, no bila je to dobra borba. Ipak, nisam mogao uraditi sve što smo planirali jer me boljelo.

Filipinac kaže da je razmišljao i o odgodi.

- Na kraju se situacija s ramenom poboljšala. Shvatio sam da bih mogao izdržati borbu, a to su mi potvrdili i liječnici.

>> Mayweather pobijedio odlukom sudaca. Pacquiao: Ja sam bio bolji!

Komentara 1

DD
ddragutin
10:51 03.05.2015.

dobri stari izgovori,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije