Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uefino priznanje

Mandžukiću nagradu za igrača utakmice uručio Peđa Mijatović

mijatović mandžukić
Ozren Maršić
11.06.2012.
u 14:50

– Tata je kriv za moje golove glavom. Izazvao me da zabijem na taj način budući da sam dosta visok – otkrio je Mandžukić.

Nije Mario Mandžukić oduševio samo hrvatske navijače u Poznanju nego i Uefin žiri pa je tako napadač hrvatske reprezentacije nakon dvoboja s Ircima primio nagradu za najboljeg igrača utakmice. Priznanje su mu priskrbila dva fantastična gola glavom, ali i požrtvovnost i zalaganje tijekom utakmice.

– Tata je kriv za moje golove glavom. Izazvao me da zabijem na taj način budući da sam dosta visok. Još uvijek ne mogu vjerovati što smo napravili. No, bila je to teška utakmica. Znali smo da neće biti lagano. Izbornik Bilić rekao nam je apsolutno sve o Ircima, tako da smo bili spremni za njih. Bilo je važno zabiti što ranije, kako bismo mogli nametnuti svoju igru – rekao je Mandžukić primajući  nagradu koju mu je uručio slavni Predrag Mijatović.

– Mario je bio sjajan, a nije bilo lako igrati protiv Iraca. Za napadača je iznimno važno da zabije dva pogotka na otvaranju. Siguran sam da može još koji put biti strijelac – rekao je bivši crnogorski nogometaš.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije