Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wolfsburg

Mandžukiću dosta klupe: Spreman sam zamijeniti Grafitea

mandzukic
AFP
03.12.2010.
u 11:12

Mario Mandžukić mogao bi zaigrati od prve minute za svoj Wolfsburg u subotnjoj domaćoj utakmici protiv Werdera.

Hrvatski se reprezentaivac ove sezone nije uspio nametnuti Wolfsburgovu treneru Steveu McLarenu. Ipak, Englez sada nema izbora jer se Grafite ozlijedio pa bi naš napadač mogao protiv Werdera zaigrati od prve minute u tandemu s Edinom Džekom.

- Ako dobijem priliku zamijeniti Grafitea, dat ću sve od sebe da je iskoristim. Ja sam borac. Nije mi baš drago grijati klupu, no nastavit ću vrijedno trenirati. Znam da moje vrijeme tek dolazi - kazao je Mandžo.

Ključne riječi

Komentara 3

VA
Vatrenko
12:12 03.12.2010.

Mnadzukic...? jeli to onaj Mirajo Mnadzukic?

Avatar lepran
lepran
16:55 03.12.2010.

bravo!konačno su svi napadači ozljeđeni tak da možeš igrati

KA
karambita
08:56 04.12.2010.

Kad igra Mandzo, to ispada da protivnik ima igraca vise....on u Wolfsburgu nema pojma i nek bude sretan sto ima jos mjesta i na klupi.....bar je dzep dobro podebljao, to je bitno....a i tko bi sad letao po terenu na ovoj smrzavici....mislim da vecina igraca po ovakovom vremenu moli Boga da ih trener ne stavi u prvu postavu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije