Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenzije u redovima prvaka

Mandžukić zbog nediscipline ostao u Münchenu, Bayern savladao Borussiju (M)

mandzukic
Foto: DPA/PIXSELL
24.01.2014.
u 21:01

Sportski direktor Bayerna, Matthias Sammer, kazao je da Mandžukić nije dobro trenirao te je zbog toga ostao u Münchenu.

Bayern je današnjom utakmicom 18. kola na gostovanju kod Borussije u Mönchengladbachu nakon mjesec dana stanke počeo drugi dio Bundeslige, no bez Marija Mandžukića u sastavu.

Štoviše, hrvatski reprezentativac nije bio niti na klupi i to, kako obrazlaže Eurosport, zbog nediscipline napadača.

Sportski direktor Bayerna, Matthias Sammer, kazao je da Mandžukić nije dobro trenirao te je zbog toga ostao u Münchenu dok u Mönchengladbach nisu putovali niti Ribery, Schweinsteiger, ali zbog ozljeda.

- Mario mora dati gas, nije dobro trenirao - naglasio je Sammer.

Bayern je slavio kod Borussije (2:0) pogocima Götzea (7. minuta) i Müllera (53. iz jedanaesterca). Bavarci su tako povećali prednost na ljestvici ispred prvog pratitelja Bayera (L). Imaju 47 bodova dok je momčad iz Leverkusena osvojila 37 bodova. Borussija (M) je treća uz utakmicu više i ima 33 boda.

>>Beckenbauer: Mislim da bi Mandžukić mogao pakirati kofere

>>'Mandžo je jedan od najboljih, Lewandowski se tek treba dokazati'

Komentara 18

CO
cokta
21:54 24.01.2014.

Pa nije ni cudo kada mora od pocasnog i aktualnog predsijednika slusati da ga dolaskom lewandowskog ceka klupa!!!umjesto da mu dizu oni mu ubijaju moral Bolje da je odmah osao

DE
delnice22
10:11 25.01.2014.

Nije to dinamo da mozes raditi sto hoces.To je razlika izmedju hrvatske i zapadne evrope.Placen si i previse i treba samo da to i zaradis.Ali nas mozak i nase razmisljanje neda mira.

Avatar Bell940
Bell940
21:23 24.01.2014.

Bude on to nadoknadio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije