Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIMEONE ZA GOAL:

Mandžukić za momčad daje srce i dušu, a takve obožavamo u Atleticu

Diego Simeone
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
25.02.2015.
u 10:16

– Mario ostvaruje svoje najbolje brojke u karijeri. Radi i živi za postizanje pogodaka. Potreban nam je njegov intenzitet i agresivnost koji donosi u svaku utakmicu – rekao je Simeone

Diego Simeone ove sezone nije imao laku zadaću, trebalo je u momčadi Atletico Madrida nadomjestiti odlazak ključnih igrača. Argentinac je uvjeren da su u tome rojoblancosi uspjeli. Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić je na vrhuncu svoje karijere. Francuz Antoine Griezmann rastao je kroz sezonu i u sjajnom je nizu.

Fernando Torres, dijete kluba s Vicente Calderona, u svom povratku u Atletico, ponudio je dio svojih sposobnosti Simeoneova momčad raste, bez obzira na igračke promjene.

U ekskluzivnom razgovoru za Goal, Simeone hvali igrače koji su prošlog ljeta pojačali Atletico i zamijenili zvijezde poput Diega Coste, Thibauta Courtoisa, Filipea Luisa i još četvorice koja su igrala u finalu Lige prvaka.

– Tri i pol godine gradimo momčad. U napadu smo rasli, iako su nam otišli Diego Costa i David Villa. Dolazak Mandžukića, Griezmanna i Torresa omogućio nam je da i dalje budemo opasni u napadu. Uz ove igrače, mogli smo zadržati naš stil igre, što nije bilo nimalo lako. Zato i dalje možemo razvijati naš identitet – kazao je Simeone i istaknuo:

– Mandžukić ima ogromnu unutarnju motivaciju zbog čega je s njim lako raditi. Za momčad, u svakoj utakmici, daje srce i dušu, što obožavamo u Atletico Madridu.

Simeone nije prestajao s pohvalama na račun hrvatskog napadača:

– Mario ostvaruje svoje najbolje brojke u karijeri. Radi i živi za postizanje pogodaka. Potreban nam je njegov intenzitet i agresivnost koji donosi u svaku utakmicu.

>> Ostatak pročitajte na Goal.com

>> Mandžukić i Griezmann zabili 37, a 11 puta asistirali! Simeone će imati problem kako ih sačuvati

Komentara 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:39 25.02.2015.

Samo naprijed Mario, samo naprijed. Svi te podrzavamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije