Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wolfsburg

Mandžukić: Više ne pljujem krv, samo me muči pritisak u plućima

'Wolfsburg\'s Croatian striker Mario Mandzukic (R) and Augsburg\'s Dutch defender Paul Verhaegh vie for the ball during the German first division Bundesliga football match FC Augsburg vs VfL Wolfsburg
'CHRISTOF STACHE'
24.01.2012.
u 15:20

– Želim se što je prije moguće vratiti u sastav – istaknuo je hrvatski reprezentativac u razgovoru za WAZ.

Mario Mandžukić propustio je prvo kolo proljetnog dijela sezone (pobjeda Wolfsburga nad Kölnom 1:0) zbog ozljede na pripremnoj utakmici s Bunyodkorom kad je nakon jednog pada počeo iskašljavati krv.

Tada je odmah zamijenjen, a hrvatski je reprezentativac još uvijek izvan stroja.

– Više ne iskašljavam krv, ali još uvijek osjećam određen pritisak u plućima – izjavio je Mandžukić za WAZ.

Naš bi nogometaš ovih dana trebao ići na rendgen i, ako nalazi budu dobri, možda bude u sastavu protiv Bayerna za vikend.

– Želim se samo vratiti što je prije moguće – istaknuo je Wolfsburgov napadač kojega je u vrhu napada vukova zamijenio Sebastian Polter.

– Veseli me kad vidim da Sebastian zabija važne golove. Po načinu kako igra, u njemu prepoznajem sebe kad sam bio tako mlad – naglasio je Mandžukić.

A kompliment mu je uzvratio i sam Polter.

– Hladnokrvan je pred golom, igra jednostavno, ma jednostavno je sjajan. On je moj uzor. Tamo dokle je on dogurao volio bih i ja jednom – otkrio je mladi igrač Wolfsburga, koji je bio strijelac pobjedničkog pogotka protiv Kölna.

Komentara 1

CU
cupus
23:32 24.01.2012.

jedini nas igrac ,osim Dudua, koji zabija u svakoj velikoj utakmici od Engleza pa dalje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije