Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek vjerni

Mandžukić proglašen igračem godine, a Radošević nadom godine

Klub Uvijek vjerni, Vatrena krila, nagrada, reprezentacija, navijaci, fans, supporters, award, club, national team, Alen Boksic (1)
Foto: Anto Magzan/ Pixsell
1/7
16.12.2012.
u 19:13

Na dodjeli nagrada, uz već spomenutog Štimca, bili su nogometaši Ognjen Vukojević, Niko Kranjčar, Ivan Strinić i Nikola Kalinić, trener reprezentacije Alen Bokšić te gradonačelnik Zagreba Milan Bandić

Mario Mandžukić ovogodišnji je dobitnik nagrade "Vatrena krila" koju već tradicionalno na kraju svake kalendarske godine dodjeljuje klub navijača "Uvijek vjerni" najboljem i najborbenijem nogometnom reprezentativcu. Mandžukića nije bilo u nedjelju na dodjeli nagrada u prostorijama "Uvijek vjernih" u Frankopanskoj ulici pa je umjesto njega trofej primio izbornik Igor Štimac.

- Razgovarao sam s Marijem koji se od srca zahvalio svima koji su glasovali, svojim suigračima u klubovima i reprezentaciji. Ja se iskreno nadam da će Mario ovako i nastaviti te da će nam zajedno sa suigračima iz reprezentacije priuštiti još veselja u nadolazećim godinama.  Neka nam nogomet bude i dalje uspješan - rekao je Štimac.

Hajdukov nogometaš Josip Radošević ovogodišnji je dobitnik trofeja "Nada godine". Radošević je po primitku nagrade rekao:

- Presretan sam, ovo mi je veliki poticaj za još bolji rad. Zahvalan sam svima, izborniku i suigračima iz reprezentacije koji su me toplo primili - rekao je Radošević.

Nagradu "Vatrena krilca" za promociju hrvatskog sporta ove je godine dobio naš legendarni vaterpolist Dubravko Šimenc koji s klubom navijača "Uvijek vjerni" ide na gotovo svaku utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije.

- Čast mi je što sam dobitnik ove nagrade. Nadam se da ćemo svi zajedno, igrači, stručni stožer i navijači i dalje prenositi sveto hrvatsko ime. Moramo promovirati kvalitetu našeg nogometa, ali i kulturu. Neka živi naša Hrvatska, neka nam nogomet i sport i dalje budu uspješni, rekao je Šimenc čestitavši svima nadolazeće blagdane.

Ovoj su svečanosti bili nazočni trener reprezentacije Alen Bokšić, reprezentativci Ognjen Vukojević, Niko Kranjčar, Ivan Strinić i Nikola Kalinić, a posebni je gost bio gradonačelnik Zagreba Milan Bandić koji je rekao:

- Naš je nogomet napravio mnogo, u dolazećoj godini očekujem još više. Hvala navijačima iz kluba "Uvijek vjerni" što ponosno i dostojanstveno navijaju za Hrvatsku diljem svijeta. Od mene ćete uvijek imati svu moguću potporu - kazao je Bandić najavivši da će im osigurati kiosk na glavnom zagrebačkom Trgu u ovo adventsko vrijeme.

 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
09:28 19.12.2012.

Mandzukic igrac godine,pa meni se cini da on uopce ne igra u Hrvatskoj????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije