Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Junak pobjede
Povratak na članak

Mandžukić: Buffon je jedan od razloga zašto igram nogomet

- Miljenko Rak kazao je da se počnemo istezati, a onda smo čuli "Lijepa li si" i počeli smo divljački trčati! - kaže Mandžo.

Komentari 5

AN
Andreeejjj
22:12 12.06.2012.

Jaooooooooooooooooo, bojim se naše poznate bahatosti!? Molim te Mandžo, ne kaki, kako češ opet zabiti 2 gola žabarima!!! Nije ni bitno tko ga zabije, važno tj najvažnije je da POBJEDIMO!!!! Ali istina je, bit če jako, jako teško! Ajmoooo vatreni...HRVATSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
MA
matildica
22:25 12.06.2012.

nisi ti kukavica mario tko želi taj i dobije

VL
OB
-obrisani-
07:24 13.06.2012.

Mario Mandžukić je u Bundesligi vrlo napredovao i postao odličan napadač. Vjerujem da se protiv Talijana i Španjolica svejedno neče naigrati i da če i njega pored ostalih posle dva poraza proči domoljubni dišpet i emocionalna eksplozivnost na putu doma prema balkanu..

VL
IC
ico
10:36 13.06.2012.

Otac mu je bio odlican igrac glavom. Mario. skoncentriraj se i igraj dobro "glavom" i glavom.

VL
OB
-obrisani-
12:10 13.06.2012.

Mandžukiću je Buffon jedan od razloga zašto igra nogomet a slovenskim navijačima je EU arbitraža jedini razlog zašto u grupi C Eura 2012 navijaju za Italiju i Španjolsku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.