Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva reakcija!

Mandžo zabio šest golova i izmamio Guardiolinu čestitku!

bayern,josep guardiola,mario mandžukić (1)
Reuters/PIXSELL
Autor
Ante Buškulić
25.01.2014.
u 22:31

Nakon zagrijavanja Mandžu je pohvalio kondicijski trener Lorenzo Buenaventura, a potom je naš napadač zabio šest golova

Na prvom treningu Bayerna nakon što ga je Pep Guardiola zbog nezalaganja izbacio iz momčadi, a sportski direktor Mathias Sammer javno ga je prozvao da mora dati više gasa, Mario Mandžukić je briljirao!

Glavna je vijest otvorenog treninga bio povratak Francka Riberyja, ali nama najzanimljivija Mandžina izvedba. Koja bi ga, ako je za vjerovati Sammerovoj i Guardiolinoj najavi, trebala vratiti u kadar.

Nakon zagrijavanja Mandžu je pohvalio kondicijski trener Lorenzo Buenaventura, a potom je naš napadač zabio šest golova. I, prenose njemački mediji, izmamio i Guardiolinu čestitku!

>>Moyes došao u Njemačku uživo gledati Mandžukića, ali...

>>Wenger odmah reagira i dovodi Mandžukića u Arsenal!?

Komentara 14

DU
Deleted user
08:24 26.01.2014.

Zidane je lagano počeo priču o samostalnoj karijeri. Pa možda ode iz Reala, a s njim će ziher frknuti i Benzema, pa bi se tu napravilo mjesta za igrača poput Manđe. Možda fantaziram, ali to bi bila ludnica da se takvo što dogodi.

Avatar jure23
jure23
09:13 26.01.2014.

manđo care...

DU
Deleted user
15:12 26.01.2014.

Samo nam sad fali da počnete pisati koliko je puta Mandžo dotaknuo loptu na treningu?! Svima je jasno da je Guardiola nezahvalan u pogledu na Mandžukićevu igru i zasluge u prošloj sezoni. On želi svoj tim s Levanodvskim, Goetzeom ii Muellerom od sljedeće sezone. Zato kažnjavanjem Mandžukića šalje signale europskim klubovima da je Mandžo na prodaju…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije