Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na izlaznim vratima

Mandžo to nije zaslužio: 'Osjeća se izdano i zato će u siječnju otići'

Mario Mandžukić
Foto: PA/Pixsell
1/4
21.11.2019.
u 11:06

'Ti klubovi nisu ludi kad žele dovesti 33-godišnjeg Hrvata. U njemu još ima jako puno vatre i bit će dobra kupovina u siječnju'

Mario Mandžukić (33) uskoro bi mogao promijeniti sredinu. Bivši hrvatski reprezentativac još je prošle sezone bio jedan od najomiljenijih Juventusovih navijača.

Mandžo je svaki gol proslavio vrlo emotivno zbog čega su ga navijači obožavali. Situacija se promijenila dolaskom Maurizija Sarrija na kormilo Stare dame, a hrvatski napadač ispao je iz kombinacija.

Mario Mandžukić
1/5

Super Mario je daleko od prve momčadi, a trenira individualno, postao je višak. Mandžukić je ovog ljeta odbio nekoliko ponuda misleći kako će se neke stvari u Torinu promijeniti, ali to se nije dogodilo.

Sada traži izlaz, a trenutačno se za njega ozbiljno zanimaju Manchester United i dortmundska Borussija.

'Ti klubovi nisu ludi kad žele dovesti 33-godišnjeg Hrvata. U njemu još ima jako puno vatre i bit će dobra kupovina u siječnju. Njegov je problem što ga je Juventus izdao i pokazao nepoštovanje prema velikoj karijeri. Zato će Mario otići', piše u komentaru Calciomercato.

United ne skriva želju dovesti Super Maria, ali je hrvatski napadač njihove ponude stalno odbijao. S Otoka sada stiže vijest, kako se crveni vragovi osim za Mandžukića zanimaju i za Edina Džeku, pišu Mirror i Sun.

Reprezentativac BiH je ovog ljeta potpisao novi ugovor s Romom. Džeku je Conte želio dovesti u Inter, ali je Roma tražila visoku odštetu.

>> Pogledajte po čemu ćemo pamtiti Mandžinu karijeru u vatrenima

Ključne riječi

Komentara 1

OL
oLo
14:52 21.11.2019.

Ovo ovoliko pisanje već odavno postalo jako naporno. Kako da ga drže u logoru i muče.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije