Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Mandžo opet kapetan, Parma u 93. minuti izjednačila protiv Juventusa

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
02.02.2019.
u 22:41

U trećoj minuti sudačke nadoknade Gervinho je iskoristio Juventusovo poigravanje u obrani te je odbijenu loptu pospremio u mrežu Stare dame

Mario Mandžukić nosio je kapetansku vrpcu u remiju Juventusa protiv Parme (3:3). U 22. kolu talijanske lige vodeća je momčad na svom terenu ispustila pobjedu u 93. minuti.

U domaćem sastavu posebno je raspoložen bio Cristiano Ronaldo koji je zabio dva gola (36. i 66.).

>> Pogledajte video: Mandžukić i Ronaldo ubojiti tandem

Drugi pogodak postigao je glavom nakon sjajnog ubačaja bivšeg hrvatskog reprezentativca. Mandžo je u drugoj minuti sudačke nadoknade dobio žuti karton. Strijelac za Staru damo još je bio Rugani (62.).

Gosti se ni u jednom trenutku nisu predavali, a njihova upornost se na kraju isplatila. U 64. minuti zabio je Barilla, a Gervinho je u 74. minuti kod 3:1 goste vratio u igru.

U trećoj minuti sudačke nadoknade Gervinho je iskoristio Juventusovo poigravanje u obrani te je odbijenu loptu pospremio u mrežu Stare dame.

A frku je zakuhao bivši vatreni. Mandžo je gradio loptu kod kornera i umjesto da ju izbije, on je odigrao u sredinu i Gervinho je to kaznio pogotkom za 3:3

Juventus (60 boda) ovim remijem sada ima devet bodova prednosti ispred Napolija koji je ranije pobijedio Sampdoriju s 3:0. Empoli i Chievo igrali su 2:2.

>> Pogledajte po čemu ćemo pamtiti Mandžinu karijeru u vatrenima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije