Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Mandžo na svoj bivši klub Wolfsburg, Olić na Bayern

Mario Mandžukić (1)
AFP
25.09.2012.
u 10:39

Perišić je, inače, izabran u najbolju momčad 4. kola Bundeslige, ali i u europsku momčad kola statističke agencije OPTA

Među današnjim parovima 5. kola Bundeslige, nama je najzanimljiviji Wolfsburg – Bayern. Mario Mandžukić tako će igrati protiv svog donedavnog kluba Wolfsburga, a Olić protiv svojih bivših suigrača iz Bayerna. Inače, Olić je najavljen u početnom sastavu vukova, dok bi Mandžo, najlošije ocijenjen u Bayernu u prošlom kolu, trebao početi na klupi. Perišić je najavljen kao starter Borussije kod Eintrachta. Perišić je, inače,  izabran u najbolju momčad 4. kola Bundeslige, ali i u europsku momčad kola statističke agencije OPTA.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
SAMOS
10:49 25.09.2012.

Joj treneri treneri... jedna utakmica gdje je bio loš pa na klupu.. vjerojatno se uskoro vraća gomez pa treba malo mjesta napraviti. roben je bio bilion puta loš,naj lošiji ali nije mu palo na pamet ga ostaviti na klupi.. samo naprijed mandžo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije