Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVISOV KUP Argentina u Mar del Plati domaćin Španjolskoj od 21. do 23. studenoga

Mancini: Nadalov izostanak naša je prva pobjeda

11.11.2008.
u 09:22

Alberto Mancini, izbornik argentinskih tenisača, teško je mogao skriti zadovoljstvo nakon što je saznao vijest da prvi svjetski tenisač Rafael Nadal neće nastupiti u skorašnjem finalu Davisova kupa.

Nadal je zbog upale tetive desnog koljena rekao ne i Masters kupu u Šangaju, ali i finalu Davisova kupa kojem je Argentina u Mar del Plati domaćin od 21. do 23. studenoga.

Makar je ružno veseliti se tuđoj nevolji, objasnio je to i sam Mancini, Nadalov izostanak je po mišljenju domaćeg izbornika veliki plus za njih.

- To je naša prva pobjeda, koliko god to ružno zvučalo - rekao je nekadašnji broj 9 na svijetu (op.a. 1989. godine) i nastavio:

- Argentinska je publika imala dvije želje. Oni traže od nas pobjedu i osvajanje Davisova kupa, ali isto tako bili su oduševljeni što će moći gledati najboljega na svijetu. Druga želja im se neće ostvariti, ali to nije ni tako loše jer je time prva želja bliže ostvarenju.

Mancini je na kraju zaključio:

- Žao mi je Nadala i želim mu brz oporavak. No, isto tako, ne smijemo zbog ove vijesti lakše shvatiti našeg suparnika. Španjolska ima sjajnih tenisača, te će ovo i dalje biti jako napet i neizvjestan meč.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije