Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važna karika

Manchester United zadržao De Geu do ljeta 2020. godine

David de Gea
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
29.11.2018.
u 15:56

Jose Mourinho je prije samo nekoliko dana španjolskog vratara istaknuo kao najboljeg na svijetu

Čelništvo Manchester Uniteda aktiviralo je jednogodišnju opciju iz ugovora sa španjolskim vratarom Davidom De Geom.

Tako će ga zadržati barem do ljeta 2020. godine na Old Traffordu, a ujedno je spriječena mogućnost da ponajbolji igrač Manchester Uniteda od 1. siječnja dobije priliku potpisivanja predugovora s inozemnim klubovima, objavili su u četvrtak britanski mediji.

Koliko je De Gea vrijedan za Manchester United najbolje svjedoči podatak da je 28-godišnji vratar četiri puta u posljednjih pet sezona proglašavan najboljim igračem kluba.

I sam Jose Mourinho često hvali svog čuvara mreže, a nakon što je Manchester United u utorak svladao švicarski Young Boys sa 1:0 u Ligi prvaka, Portugalac je izjavio da je De Gea najbolji vratar na svijetu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije