Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Manchester United protiv Newcastlea nastavio pobjednički niz

Manchester United
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
02.01.2019.
u 23:21

Najviše pogodaka, čak šest, viđeno je u dvoboju Bournemoutha i Watforda. Gosti su vodili 2-0 i 3-2, ali su domaći uspjeli spasiti bod. Svih šest pogodaka palo je u prvom poluvremenu

Nogometaši Manchester Uniteda ostvarili su i četvrtu uzastopnu pobjedu pod vodstvom Ole Gunnara Solskjaera svladavši na gostovanju Newcastle s 2-0 (0-0) u utakmici 21. kola engleskog prvenstva, dok je Chelsea pred svojim navijačima razočarao odigravši samo 0-0 protiv Southamptona.

Momčad Rafe Beniteza uspijevala je do 64. minute držati bod i mrežu netaknutom. No, tada je Marcus Rashford izveo slobodan udarac, domaći vratar Dubravka nije uspio zadržati loptu koja mu je ispala, a na nju je natrčao Romelu Lukaku i postigao vodeći pogodak tek što ga je Solskjaer uveo u igru. Pobjedu Manchester Uniteda potvrdio je Rashford pogotkom u 80. minuti.

Manchester United
1/7

Chelsea je na Stamford Bridgeu računao na treću pobjedu u nizu, s obzirom na to da je u goste došao Southampton.  No, unatoč potpunoj nadmoći u svim segmentima, momčad Maurizija Sarrija nije uspjela postići pobjednički pogodak. Mateo Kovačić nije bio ni među pričuvnim igračima na ovom dvoboju.

Najviše pogodaka, čak šest, viđeno je u dvoboju Bournemoutha i Watforda. Gosti su vodili 2-0 i 3-2, ali su domaći uspjeli spasiti bod. Svih šest pogodaka palo je u prvom poluvremenu, a njih četiri u razdoblju od 34. do 40. minute.

Samo 12 minuta trebalo je nogometašima West Hama i Brightona za četiri pogotka. Gosti su vodili s 2-0 golovima Stephensa (56) i Duffyja (58), a izjednačio je Arnautović pogocima u 66. i 68. minuti.

Crystal Palace je golovima Ayewa (83) i Milivojevića (90+4-11m) odnio sva tri boda s gostovanja kod Wolverhamptona, a bodovima na gostovanju osladili su se i nogometaši Burnleyja koji su s 2-1 slavili u Huddersfieldu. Domaća momčad se zakopala na dnu ljestvice, a ovo joj je bio osmi uzastopni poraz.

>> Luka Modrić: Zlatna lopta je kruna sjajne karijere

Kolo će biti zaključeno u četvrtak (21 sat) velikim derbijem prve i treće momčadi, u kojem će Manchester City ugostiti Liverpool.

Momčad Juergena Kloppa uoči te utakmice ima šest bodova prednosti pred drugoplasiranim Tottenhamom, a sedam više od aktualnih prvaka koje vodi Pep Guardiola. Četvrti Chelsea ima 44 boda, a peti Arsenal 41. Na začelju su Southampton sa 16, Fulham s 14 i Huddersfield s 10 bodova.

>> Pogledajte galeriju: 'Često je ozlijeđen jer se seksamo sedam do deset puta tjedno'

Manchester United
1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije