Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čelnici se ipak našli

Manchester United došao gledati Kovačića i Šituma

Hajduk Dinamo derbi (1)
Pixsell
11.09.2011.
u 07:34

Ručak šefova bijelih i plavih ipak je održan u prostorijama Poljuda.

Mnogi europski klubovi poslali su skaute na derbi u Splitu. Među njima bili su i skaut Manchester Uniteda koji je pratio igru dinamovaca Matea Kovačića i Marija Šituma, otkriva portal givemefootbal.com, koji Kovačića naziva hrvatskim Messijem.

A zajedničkog ručka čelnika klubova ipak je bilo, Hajdukova uprava pozvala je Dinamovu, a jeli su u restoranu na Poljudu. Tako je propao plan Hajdukova vodstva da se ne zna za taj ručak, plašili su se u Hajduku kako će reagirati Torcida pa su taj zajednički ručak krili kao zmija noge. Ali, ipak se dogodio, i to na poziv Hajduka.

- Nije to ručak, više onako jelo s nogu – pravdali su se u Poljudu.

Komentara 11

DU
Deleted user
09:14 11.09.2011.

zajednički ručak? Konačno nešto pametno. Čelnici moraju shvatiti da publiku, a onda i sponzore, privlači (dugotrajno) samo dobra igra, a ne sukobi na svim nivoima.

MA
maxxxx
09:52 11.09.2011.

a ludog kluba, moraju od navijača sakrivati sa kime idu na ručak,

VE
Velikogoričan56
10:50 11.09.2011.

del mimi um Ako je tko pavijan onda si to ti, ovo je zadnja poruka koju sam ti uputio, nisi vrijedan komentara, budaletino iskompleksirana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije