Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILD

Manchester City želi kupiti Joška Gvardiola. Leipzig ga je spreman prodati ako sruše svjetski rekord

RB Leipzig
23.05.2023.
u 20:24

Hrvatski reprezentativni branič opet je na radaru engleskog prvaka, tvrde njemački mediji

Joško Gvardiol bit će vruća roba na nogometnom tržištu ovog ljeta, za stoper vatrenih interesiraju se svi najveći svjetski klubovi poput Real Madrida, Chelseaja te Manchester Citya. Upravo Pep Guardiola iznimno cijeni 21-godišnjeg braniča Hrvatske i želio bi ga vidjeti na Etihadu iduće sezone. 

Njemački dnevnik Bild piše kako RB Leipzig nema namjeru prodati Gvardiola, ali u slučaju da stigne ponuda od 100 milijuna eura i više, sjeli bi za stol i pregovarali. Prema Transfermarktu Joško vrijedi 75 milijuna eura, ali sigurno je kako će novi poslodavac morati uplatiti na račun 'bikova' puno više. 

- Kao i prethodne godine Manchester City želi dovesti Hrvata. Službeno mu neće biti dozvoljen odlazak, ali za ponude od 100 milijuna eura i više u Leipzigu su spremni razgovarati - javlja Bild.

GALERIJA Gvardiol je najpopularniji hrvatski sportaš u iseljeništvu

1/4

- Čak ni najnovija ugovorna ponuda (do 2025.) nije potpuno zadovoljila Španjolca i odluka je i dalje otvorena, ali trebala bi se donijeti prije ljetne stanke. Ako Olmo ne potpiše produljenje, trebao bi biti prodan, a maksimalna svota od 30 milijuna eura tada je realistična -  piše isti izvor. 

VEZANI ČLANCI:

Kako bilo, zahtjevan posao je pred sportskim direktorom Maxom Eberlom, dosta upita ima i za Danija Olma, sjajnog Španjolca koji vrlo vjerojatno napušta Leipzig. 

Komentara 2

Avatar Behemot
Behemot
21:05 23.05.2023.

Ma daj bježi od Engleske. Real je majka za ove isfrustrirane otočne klubove.

DU
Deleted user
09:45 24.05.2023.

Real je za Gvaridola puno bolja opcija od Citya.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije