Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA KUP

Manchester City jedva slavio protiv drugoligaša

City nakon puno muke svladao drugoligaša
Foto: Reuters
1/11
09.01.2018.
u 23:07

Četvrtoplasirana momčad Championshipa odlično se držala na Etihadu, ali je u posljednjim trenucima susreta ipak popustila i građani su izborili pobjedu

U prvom susretu polufinala engleskog nogometnog Liga kupa Manchester City je pobijedio Bristol City 2:1, a pogodak odluke zabio je Sergio Aguero u posljednjim trenucima susreta.

Četvrtoplasirana momčad Championshipa odlično se držala na Etihadu, ali je u posljednjim trenucima susreta ipak popustila i građani su izborili pobjedu uoči uzvrata koji je na rasporedu 23. siječnja.

City nakon puno muke svladao drugoligaša
1/10

Gosti su poveli u 44. minuti golom Bobbyja Reida iz kaznenog udaraca kojeg je skrivio John Stones oborivši upravo Reida. Izjednačio je Kevin de Bruyne u 55. minuti, a pobjedu lideru Premiershipa donio je Aguero u drugoj minuti sudačke nadoknade.

U drugom polufinalnom paru sastaju se Chelsea i Arsenal. Prva utakmica je na rasporedu u srijedu, 10. siječnja na Stamford Bridgeu, a uzvrat je 24. siječnja na Emiratesu.

Monaco u polufinalu Liga kupa

Nogometaši Monaca izborili su plasman u polufinale Liga kupa nakon što su u četvrtfinalu na gostovanju pobijedili Nicu 2:1.

Sva tri gola pala su u prvom poluvremenu. Monaco je poveo u trećoj minuti golom Thomasa Lemara, izjednačio je Alassane Plea u 18. minuti, a goste je u novu prednost doveo Adama Diakhaby u 37. minuti.

U nastavku susreta nije bilo toliko prilika kao u prvom dijelu. Nica je pokušala izjednačiti, ali nije pronašla pravo rješenje i Monaco je obranio prednost.

Hrvatski reprezentativac Danijel Subašić ne brani u Kupu, a na vratima Monaca bio je Diego Benaglio.

Preostale tri utakmice četvrtfinala na rasporedu su u srijedu, a sastaju se Rennes - Toulouse, Amiens - PSG i Angers - Montpellier.

Atletico Madrid rutinski do četvrtfinala

Nogometaši Atletico Madrida rutinski su izborili plasman u četvrtfinale španjolskog Kupa Kralja.

Atletico je plasman među osam najboljih izborio s dvije pobjede protiv trećeligaša Lleida Esportiu. U prvom susretu momčad Diega Simeonea je na gostovanju slavila 4:0, a u uzvratnom susretu na stadionu Wanda Metropolitano je bilo 3:0.

Sva tri gola pala su u drugom poluvremenu, a strijelci su bili Yannick Carrasco (57), Kevin Gameiro (74) i Vitolo (81).

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko nije nastupio za Atletico.

Komentara 1

SL
Slovenec
23:24 09.01.2018.

Nadam se da će ih salah penetrirati u nedilju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije