Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA MANCHESTERA

Man. United pozitivno zaključio 2022. godinu: Kažnjeni Rashford bio junak s klupe

Marcus Rashford
Reuters/PIXSELL
31.12.2022.
u 16:00

Rashfordovo mjesto na terenu zauzeo je 18-godišnji Argentinac Alejando Garnacho, a Rashford je ušao u 46. minuti i zabio na dodavanje Fernandesa. U 84. minuti je postigao i drugi pogodak, kojeg je poništio VAR zbog igranja rukom

Nogometaši Manchester Uniteda slavili su kod Wolverhamptona s 1-0 u utakmici 18. kola Premier lige. Pobjednički gol zabio je Marcus Rashford u 76. minuti.

Inače, zvijezda Manchester Uniteda Marcus Rashford današnju je utakmicu protiv Wolverhamptona u Premier ligi disciplinski započeo na klupi na zahtjev trenera tog kluba Erik Ten Haaga.

Na vrlo neobičan način oglasio se nizozemski trener u televizijskom intervjuu uoči 18. kola. utakmicu da će njegov napadač započeti utakmicu na klupi zbog nepoštivanja internih pravila, ne navodeći više detalja.

Rashfordovo mjesto na terenu zauzeo je 18-godišnji Argentinac Alejando Garnacho, a Rashford je ušao u 46. minuti i zabio na dodavanje Fernandesa. U 84. minuti je postigao i drugi pogodak, kojeg je poništio VAR zbog igranja rukom.

United je pobjedom skočio na četvrto mjesto s osam bodova manje od vodećeg Arsenala, dok su Wolvesi 18. s 13 bodova.


 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije