Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK SUKOBA
Povratak na članak

Mamićevci poslali novo priopćenje: 'To je samo jadan pokušaj da predsjednik izbjegne sazivanje izvanredne sjednice'

- U moru iskrivljenih poluistina, proceduralnih sitničarenja, tehnikalija i površnih proizvoljnih tumačenja odredbi statuta GNK Dinamo, dvojac bez kormilara Antolić-Barišić pokušava sakriti nedvojbenu volju većine članova Skupštine kluba, "najvišeg tijela upravljanja klubom". Njihov najnoviji "biser" je "samoprijavljivanje" nadležnom gradskom uredu i svim mogućim inspekcijama zbog navodnih nepravilnosti u održavanju zadnje sjednice Skupštine kluba - napisao je Rožić.

Komentari 11

DA
damascus
14:53 13.01.2023.

Velika je para u pitanju i mnogi pokušavaju dograbiti taj novac a ništa nisu napravili da Dinamo ima. Država, grad, pojedinci u strukturama kluba, nevladine udruge, duboka politika. Da je Dinamo kakav je bio prije trideset godina nitko se ne bi grebao za njega. Ali, trebalo ga je najprtije stvoriti a oivi kojin se sada grebu tada nigdje nije bilo.

VL
BE
Berri
15:51 13.01.2023.

Ovo priopćenje je napisao Vladimir Bogdanić, a potpisao ga je Rožić. Lijepo to izgleda, ali sve državne institucije su u ovom trenutku protiv Mamića.

VL
BE
Berri
15:48 13.01.2023.

ako su "mamićevci" krenuli s priopćenjima, onda je sigurno da su izgubili. dok oni pišu priopćenja, Antolić i Barišić češljaju račune i izvlače lovu.

VL
BE
bernard1234
15:27 13.01.2023.

treba znati genezu privatizacije u hrvatskoj a ona je bila i u nogometu..kad su bivsi komunisti upali u slobodno trziste i kapitalizam nisu znali o tome beknit..koliko su bili nemocni i financijski i po znanju i zvali su razne maminje i tipove iz raznih pripizdina koji su se javili i poceli im voditi klubove..i postali mocnici a oni promatrali sa strane..ka sta su bili i u ratu..sve sa strane..e pa kad je ovima krenilo i oni bi dio zarsde ..tj..kapitalistickog kolaca..ha..ha..pa ga seruckaju..da seruckaju..

VL
BE
bernard1234
15:21 13.01.2023.

je li ovo onaj rozic sta je nekad bio u politici..pa se iznenada izgubio..i skratio u dinamu..ha..ha.a sad je pustio bradu da ga se ne prepozna i izgleda ka stari intelektualac iz sana..

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
21:06 13.01.2023.

Kad je u Dinamu toliko ljubitelja tog odurnog kriminalca mamića, nek i klub presele u svoju ercegovnu i uživaju. Može hrvatski nogomet i bez te klike, imamo Hajduk, Osijek, Slaven, Rijeku... i ostale klubove kojima upravljaju LJUDI.

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
16:02 13.01.2023.

zašto predsjednik NO-a nije još ustanovio koliko bivših i aktualnih igrača dinama ima privatni ugovor sa bjeguncem sa kaznenom prijavom

VL
DU
Deleted user
13:14 14.01.2023.

Vidi PODREPAŠA

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.