Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAVKOVA PORUKA

Mamić se iz Međugorja obračunava s isušivačima močvare, evo što im je poručio

Zdravko Mamić
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/5
01.01.2020.
u 19:35

"Svima onima koji su se rukama i nogama borili kako bi isušili tu "močvaru" uspjeha i rada želim da u idućem desetljeću pokušaju svojim radom ostvariti barem 1/5 ovih rezultata."

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić sa sigurne je udaljenosti u Međugorju objavio novogodišnju čestitku. Mamić se pohvalio uspjesima dok je bio na čelu Dinama, a ima poruku za one koji bi, kako kaže, isušili močvaru.

"Jučer smo ispratili desetljeće koje će u Dinamovoj povijesti ostati upamćeno kao zlatno doba. Doba u kojem smo moji suradnici i ja stvorili neviđeno čudo s obzirom na ekonomske, društvene i druge okolnosti koje su nas pratile. Čudo koje u godini dana na iznimno konkurentnom tržištu stvori gotovo 100 milijuna eura nove vrijednosti, dovede najveće svjetske klubove u našu malu Hrvatsku, nakon 49 godina izbori proljeće u Europi, konstantno stvara igrače za koje se bore najmoćniji i najbogatiji, niže titule i ima jednu od najboljih nogometnih akademija u svijetu", napisao je Mamić i dodao:

"Čudo koje na trošnom stadionu u Hrvatsku iz inozemstva zahvaljujući viziji, krvi, znoju, muci i suzama unosi desetine i stotine milijune eura i plaća sve svoje obveze na vrijeme. Svima onima koji su se rukama i nogama borili kako bi isušili tu "močvaru" uspjeha i rada želim da u idućem desetljeću pokušaju svojim radom ostvariti barem 1/5 ovih rezultata. Sretno, živjeli!"

Dodajmo i da su prije dva dana predsjednički kandidati Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović u RTL-ovoj debati odgovorili na pitanje što bi napravili kada bi u BiH sreli Zdravka Mamića.

– Rekla bih mu da dođe u Hrvatsku i suoči se s hrvatskim pravosuđem – izjavila je Grabar-Kitarović, dok je Milanović na isto pitanje odgovorio:

– Vjerojatno bih se rukovao, nasmijao i malo popričao. Ne bih mu rekao ništa, mislim jasno je što ja mislim o tome. Pa što da mu ja govorim, treba se vratiti. On je fenomenalan menadžer, ali zašto je, prema optužnici, trebalo, uz bogatstvo kojim raspolaže, još varati Dinamo i hrvatsku državu, ja to ne razumijem.

Ključne riječi

Komentara 45

ZA
ZAGREB
21:33 01.01.2020.

Kad MILANOVIC ne razumije zašto je MAMIC pored tolikog novca varao državu i DINAMO ,ja bih ga pitao /Zašto VI političari to jest velika većina VAS čast izuzecima ne da varate nego KRADETE,OTIMATE od HRVATSKE i njenih građana.A svi ste redom obezbjedili svoje 5.koljeno a jos i KRADETE.ZASTO???

DU
Deleted user
08:07 02.01.2020.

A da malo počiste u svom dvorištu umjesto da čiste Mamićevo..Zasto se Milanović vraća u politiku? Propao je od svog rada kao "savjetnik"? gdja. Kolinda broji Škori kuće koje je zaradio "tamburanjem"? Ne bi dobro prošla da se njoj zbrajaju prihodi...jedino bi trebali pitati Dinamo da li jos stoje kod izjave da ih Mamić nije oštetio...pa onda pitati nekog pametnog kako netko moze biti osudjen za nesto sto "ostečenik" kaze da nije napravio...čak mu i brat radi i dalje u "oštečenom" klubu...ludilo do kraja...zato se sve treba mijenjati ovdje..zbog mentalne higijene...

BA
barkod
22:01 01.01.2020.

I u tih 10 godina se dobro obogatio na račun Dinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije